tournedos vinder over risengrød til enhver tid!
desuden er det kun mig der kan lide risengrød herhjemme,- men det kunne snildt tænkes at jeg spiser risengrød til morgenmad....
MAD!
Re: MAD!
Jeg har lavet karameller, det er også en slags mad, tror jeg
BeritH
BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: MAD!
Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med den and der er indkøbt udelukkende for at jeg kan lave sovs...
Nogle af gæsterne kommer med 2 grågæs der er stegt, og vi skal også have flæskesteg. Den lille and har mistet vingerne og de står nu og simrer i en gryde sammen med hals og indmad så jeg kan få en god sovs.. Men hvad med resten af anden?
Skal den i ovnen. ?? Nu? Senere? I en stegeso?
Skal den i grillen med flæskestegen? Nej, er bange for den tager for meget af varmen så stegen ikke bliver sprød...
Hmmm...
Nogle af gæsterne kommer med 2 grågæs der er stegt, og vi skal også have flæskesteg. Den lille and har mistet vingerne og de står nu og simrer i en gryde sammen med hals og indmad så jeg kan få en god sovs.. Men hvad med resten af anden?
Skal den i ovnen. ?? Nu? Senere? I en stegeso?
Skal den i grillen med flæskestegen? Nej, er bange for den tager for meget af varmen så stegen ikke bliver sprød...
Hmmm...
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Re: MAD!
aribeth wrote:I ovnen Helle... al snasket i bradepanden nedenunder anden giver en klassesauce sammen med fonden!
Ja tak - i bradepande eller stegeso? Og skal jeg starte nu? Eller bare stege den traditionelt? Det er jo bare en ganske lille and
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Re: MAD!
aribeth wrote:Steg den traditionelt (tiden taget i betragtning) og i bradepande...
He - den er røget i rømertopfen og står ved 150 grader. Det har den gjort i en time eller halvanden nu...
Tror jeg vil se til den...
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!