Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Vores druer er endelig modne, og midt i min begejstring for frugt-henkogning tænker jeg.... Kan man lave et eller andet af druer ?
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Jeg fandt også noget om druechutney og så marmelade - jeg springer lige direkte på marmeladen.
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Kog dem ind med muskatel og brug dem i fyldte chokolader.
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Jeg prøvesmager gerne........ :hhansen:
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Årh mand ! - jeg så en opskrift med friske figner og druer som marmelade - jeg ønsker mig et figentræ !!!
Husk mig på det Lena - jeg serverer GERNE for dig næste gang vi ses :atengstedt:
Husk mig på det Lena - jeg serverer GERNE for dig næste gang vi ses :atengstedt:
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Friske figner OG druer????????
Jeg har fignerne.............. Vi ses snart!
Jeg har fignerne.............. Vi ses snart!
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Der er nok basis for et tvær-strigleligt projekt :hhansen:
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Ja det er herligt, jeg sidder lige og søger efter opskriften igen :atengstedt:
Kan jeg bruge vindruer til noget ?
Ingredienser: 1.25 kg friske grønne figner
500 g blå druer
500 g grønne druer
1 vanillestang
2 kg brun farin
1 l vand
Fjerne lidt af skallen på hver figen, tag druerne af stilken og skyl dem grundigt. Skær vanillestangen over på midten og skær derefter igennem på langs. Vand, brun farin og vanillestang sættes over i en tykbundet gryde. Når sukkeret er smeltet, skrues ned på lavt blus, druer og figner tilsættes lidt ad gangen. Lad det simre ved svag varme i ca. 5 timer, fjern vanillestangen. Hældes på skoldede og atamon skyllede glas og luk med film/bagepapir og derefter låg.
500 g blå druer
500 g grønne druer
1 vanillestang
2 kg brun farin
1 l vand
Fjerne lidt af skallen på hver figen, tag druerne af stilken og skyl dem grundigt. Skær vanillestangen over på midten og skær derefter igennem på langs. Vand, brun farin og vanillestang sættes over i en tykbundet gryde. Når sukkeret er smeltet, skrues ned på lavt blus, druer og figner tilsættes lidt ad gangen. Lad det simre ved svag varme i ca. 5 timer, fjern vanillestangen. Hældes på skoldede og atamon skyllede glas og luk med film/bagepapir og derefter låg.