Dadeltærte med chokolade

Post Reply
Deerhunter

Dadeltærte med chokolade

Post by Deerhunter »

Bland fromage frais, mascarpone og vanillesukker til glasuren. Smag til med flormelis og sæt på køl.

[b:ae825efe5c]Ingredienser: [/b:ae825efe5c]
4 æggehvider.
100 g rørsukker.
200 g chokolade.
200 g friske dadler.
200 g valnødder.
200 g fromage frais.
200 g mascarpone - en italiensk cremet mild frisk ost.
1 teske vanillesukker.
1 spsk. fintrevet økologisk citronskal.
Flormelis.

Sæt ovnen på 175 grader.

Pisk æggehviderne stive og bland en tredjedel af sukkeret i hviderne til de er tykke og skinnende. Vend herefter det resterende sukker i.

Dadler, chokolade og valnødder hakkes i grove stykker og vendes i marengsdejen sammen med den fintrevne citronskal.

Bages i ca. 40 minutter i den forvarmede ovn. Afkøl og smør glasuren på.
Post Reply