Endnu en potatissalat

Post Reply
minski
Posts: 16
Joined: Thu 22. Jun 2006 16:59

Endnu en potatissalat

Post by minski »

Nye kartofler, kogte og kolde i halve, eller hele hvis små
Forårsløg, i 2-3 cm stykker
Radiser i skiver
Grønne ærter, friske! Ikke noget med dybfrost :fy:
Gode sorte oliven
Feta, den lidt cremede som man selv skærer, i tern
Hele cherrytomater (kan sagtens udelades).

½-1 dl extra jomfru olivenolie blandes med en stor håndfuld frisk oregano, groftsnittet. Lad stå 10-15 minutter inden det blandes med kartoffelsalaten.

En håndfuld, ristede pinjekerner drysses over.
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Endnu en potatissalat

Post by annetteB »

mmmh!
:aribeth:
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
aribeth

Endnu en potatissalat

Post by aribeth »

Det lyder sgu godt!!! det vil jeg have i aften ...


Katrine
aribeth

Endnu en potatissalat

Post by aribeth »

jeg lavede en variation med ramsløg og avokado i stedet for forårsløg, radiser og ærter....


Det smagte SATME godt!!!

Og ramsløgene er perfekte lige nu!!


Katrine
User avatar
HeidiO
Posts: 2679
Joined: Sun 1. Jul 2007 09:37

Endnu en potatissalat

Post by HeidiO »

[quote:c034bbbeed]Og ramsløgene er perfekte lige nu!!

[/quote:c034bbbeed]

Sådan nogle fik jeg i kassen fra årstiderne, der gik lidt tid inden jeg fandt ud af hvad det er for nogen. Der var et pænt stort bundt, som jeg troede bare skulle i wokken allesammen på en gang, men da jeg bed i et af bladene, var det godt nok stærkt. :alien:

Men så fik jeg søgt lidt på nettet, hvorefter det åbenbarede sig, at ramsløg ikke skal kastes i med rund hånd :ide:

Næste gang vil jeg prøve dem i denne her kartoffelsalat.
Heidi
minski
Posts: 16
Joined: Thu 22. Jun 2006 16:59

Endnu en potatissalat

Post by minski »

Fedtede det ikke ret meget med både avokado og feta? Super idé med ramsløgene!

De tre vigtigste ingredienser er egentlig de nye kartofler, olien og den friske oregano, Så er der vidst frit valg for resten. :-)
Post Reply