Det gik så godt - og det blev sat over og skulle bare lige stå en time..
En dejlig gryderet med kylling, karry, tomatpuré, porrer, løg, gulerødder, fløde og grødris.
Det hele skal koge til det får konsistens som risengrød, det tager en times tid..
Men så brændte det på!!
Fordi jeg lige skulle checke strigler og weberguru og et par sider mere... :graed:
Maden er reddet, og i en ny gryde..
Men hvordan får jeg den brændte ren?
Der sidder et tykt lag fastbrændt grødris med enkelte gulerødder i :ondgrin:
Gode råd???
Lige nu står den i blød med maskin-opvask-pulver i.. ser ikke ud til at hjælpe...
Gid fanden havde internettet
Gid fanden havde internettet
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Gid fanden havde internettet
Du skal bare lade den stå til i morgen............... med maskinopvaskepulver i..........
Uhmmm............ kunne man få opskriften........... ?
Uhmmm............ kunne man få opskriften........... ?
Gid fanden havde internettet
:tudegrin: :tudegrin: :tudegrin: Ja det kære internet. Det lære en mange praktiske ting, såsom at vaske en brændt gryde ren igen :tudegrin:
Jeg håber du finder en god måde at gøre den ren igen
Jeg håber du finder en god måde at gøre den ren igen
www.ladylama.dk
Hej fra
Jenna
[img][img]http://i67.photobucket.com/albums/h298/zirfelt/2493.gif[/img][/img]
Hej fra
Jenna
[img][img]http://i67.photobucket.com/albums/h298/zirfelt/2493.gif[/img][/img]
Gid fanden havde internettet
Opskrift på min livret:
500 g kylling eller svin i tern, svitses i karry. Et løg og 3 porrer i tynde skiver tilsættes, sammen med 3-4 gulerødder i skiver. Heri et par dåser tomatpure og salt og peber. Vand på så det dækker, og så skal der ½ l kaffefløde i. Og så 250 g grødris.
Og så skal det småsimre (uden at brænde på!) til grødrisene er blevet rigtige, og det hele har konsistens som risengrød.
Det er bare mums!!!
Og min yngste som IKKE spiser grønsager har indtaget 2 store portioner - uden at opdage porrerne.. Og han spiste endda også et par gulerødder :jeanie:
Da jeg var barn kaldte jeg den "lyserød risret" - den er nu mere orange.. Og det korrekte navn er vist "mindernerva ris"
500 g kylling eller svin i tern, svitses i karry. Et løg og 3 porrer i tynde skiver tilsættes, sammen med 3-4 gulerødder i skiver. Heri et par dåser tomatpure og salt og peber. Vand på så det dækker, og så skal der ½ l kaffefløde i. Og så 250 g grødris.
Og så skal det småsimre (uden at brænde på!) til grødrisene er blevet rigtige, og det hele har konsistens som risengrød.
Det er bare mums!!!
Og min yngste som IKKE spiser grønsager har indtaget 2 store portioner - uden at opdage porrerne.. Og han spiste endda også et par gulerødder :jeanie:
Da jeg var barn kaldte jeg den "lyserød risret" - den er nu mere orange.. Og det korrekte navn er vist "mindernerva ris"
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Gid fanden havde internettet
Jeg synes det lyder mystisk med grødris i en gryderet :skoer:
Men det lyder sgu da også godt :ok:
Smid en opvasketab i gryden og hæld kogende vand over - det løsner det fastbrændte, men du kan godt risikere at skulle gøre det mere end én gang.
Men det lyder sgu da også godt :ok:
Smid en opvasketab i gryden og hæld kogende vand over - det løsner det fastbrændte, men du kan godt risikere at skulle gøre det mere end én gang.
Venlig hilsen
Lone den Anden
Selvfølgelig er det meningen at vi skal spise dyrene - ellers var de jo ikke lavet af kød
Lone den Anden
Selvfølgelig er det meningen at vi skal spise dyrene - ellers var de jo ikke lavet af kød
Gid fanden havde internettet
bagepulver eller natron i lunkent vand natten over - så er den som ny!
Ellers smid lortet ud og køb en ny......
Ellers smid lortet ud og køb en ny......
Gid fanden havde internettet
Det der kender jeg godt. Jeg har engang kogt pasta i 4 timer fordi jeg røg ind i en spændende debat om religiøs fanatisme på internettet.Jeg måtte smide gryden ud...
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
Gid fanden havde internettet
Opvaske-tabletten har allerede virket... Gryden er fin igen :hhansen:
Katie-Kat... pasta skal altså ikke have 4 timer!! :hhansen:
Katie-Kat... pasta skal altså ikke have 4 timer!! :hhansen:
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Gid fanden havde internettet
Internet er en lifesaver når der intet er i tv der er værd at se, og kæresten er ude og fulde sig.
Men internet sluger også en masse tid man burde bruge på mere "fornuftige" ting.. Som at gøre rent, læse lektier eller dyrke motion.
Men internet sluger også en masse tid man burde bruge på mere "fornuftige" ting.. Som at gøre rent, læse lektier eller dyrke motion.