Takket være Annette...

Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
User avatar
KatieKat
Posts: 8308
Joined: Sun 20. Nov 2005 17:14

Re: Takket være Annette...

Post by KatieKat »

Det tager lidt tid, sådan noget...
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

Re: Takket være Annette...

Post by Lena »

Hatten af for at få taget afsked med hende inden det blev slemt med hende....... Dejligt at I kunne give hende nogen fantastiske år! Men det er jo altid trist at tage afsked og det sidste man tænker på når man siger ja til at få hund eller dyr i det hele taget.

Skal I have hund igen?

Vi har kun været uden hund et års tid eller to............ husker det ikke helt, kun at det var tomt selv om vi havde to små børn......
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Re: Takket være Annette...

Post by 99E »

Lena wrote:Skal I have hund igen?
Vi har kun været uden hund et års tid eller to............ husker det ikke helt, kun at det var tomt selv om vi havde to små børn......

På et tidspunkt ksal vi.
Helt sikkert...

Men vi havde egentlig kun Sheila her på dispensation - man må eeeegentlig ikke have hund i de her lejligheder (hverken iflg. kommunens hundeforordning ELLER lejereglementet).
Vi fik lov - ligesom de andre, der havde dyr med fra den gamle flådebase i Grønnedal - til at tage den hund med, vi havde.
Mikkel vil - ikke kun for vores skyld - lobby'e for at der gives en generel dispensation for vores blok (hvor der kun bor ansattte ved Forsvaret med familie) med forskellige argumenter. Bl.a. at det er megasvært at rekruttere folk til stillinger heroppe, og at det vil være lettere hvis man kan lade folk tage deres hund(e) og kat(te) med. Der er mindst en anden familie, der gerne vil have en hund, og vores naboer har simpelthen "udlånt" deres hund til noget familie mens de er heroppe.

Men vi skal nok ikke have hvalp lige nu.
Vi bor på 7. sal med et åndssvagt trægulv (der ikke er hundetis-sikkert) og to småbørn - det er ikke umiddelbart kompatibelt med en hvalp.
Så hvis vi skal have hund nu-agtigt skal det være en "genbrugshund" - enten en cocker fra DK eller en lokal Nuuk-hund fra enten internatet eller ia privat formidling. Nuuk-hunde er bare lidt store til at være lejlighedshunde, synes jeg - de er sådan labrador/slædehunde-blandingsagtige. Et par voksne, fornuftige cockere står øverst på min ønskeliste, når det kommer til hunde... Ja, gerne et par: belært af årene med Sheila synes vi det er bedre at have mere end en hund. Også selvom de ikke skal være særligt længe alene hjemme, fordi vi jo begge arbejder 10-15 minutter fra hjemmet...

Hvalp, senere?
Jah, måske. Hvalpe er jo søde...
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Post Reply