Madtråden!
Re: Madtråden!
Ja, det lå ikke i væde, den havde buguren opsuget. Så det lå som et låg, med lidt tomat og så nogle klatter græsk youghurt over.
Nu bliver jeg sulten....
Re: Madtråden!
Ahh! Lidt som sådan noget salat på pizza?
Måske er det fordi jeg ikke er fan af varm salat... altså bortset fra radicchio og julesalat og den slags!
Måske er det fordi jeg ikke er fan af varm salat... altså bortset fra radicchio og julesalat og den slags!
Raxacoricofallapatorius
Re: Madtråden!
Ahh! Lidt som sådan noget salat på pizza?
Måske er det fordi jeg ikke er fan af varm salat... altså bortset fra radicchio og julesalat og den slags!
Måske er det fordi jeg ikke er fan af varm salat... altså bortset fra radicchio og julesalat og den slags!
Raxacoricofallapatorius
- stardancer
- Posts: 525
- Joined: Thu 22. Jun 2006 16:59
Re: Madtråden!
Jeg lavede den lækreste ret forleden
Svitsede en gang rødløg, hvidløg, peberfrugt og minimajs på panden, en dåse hakkede tomater med basilikum og oregano på, koge lidt ind, og så en gang fløde i og koge ind, salt og peber og nammenam lækker sovs
Hertil spiste vi ris og koteletter der liige var vendt på panden med lidt salt, peber og paprika - MAX 2 min på hver side, så de ikke bliver knastørre og kedelige
Der var til 2 dage til os voksne, knægten fik en rest pølser og pasta, han er sådan en kedelig en der ikke kan li en masse ting I det mindste er han glad for grønsager, selv broccoli spiser han med stort velbehag
Svitsede en gang rødløg, hvidløg, peberfrugt og minimajs på panden, en dåse hakkede tomater med basilikum og oregano på, koge lidt ind, og så en gang fløde i og koge ind, salt og peber og nammenam lækker sovs
Hertil spiste vi ris og koteletter der liige var vendt på panden med lidt salt, peber og paprika - MAX 2 min på hver side, så de ikke bliver knastørre og kedelige
Der var til 2 dage til os voksne, knægten fik en rest pølser og pasta, han er sådan en kedelig en der ikke kan li en masse ting I det mindste er han glad for grønsager, selv broccoli spiser han med stort velbehag
/Sofie
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: Madtråden!
gryderet til flere dage, dejlig let og tidsbesparende
i morgen skal der til gengæld steges frikadeller og laves div. andre lækre ting, for på søndag tager vi i Knuthenborg safaripark ca 8 personer.
der skal kigges på dyr, aes på dyr, fotograferes dyr, og holdes skovtur og spises for meget! præcis som vi plejer at gøre...
-og når vi så kommer hjem falder vi bevidstløse om af træthed...
-SÅ hyggeligt!
i morgen skal der til gengæld steges frikadeller og laves div. andre lækre ting, for på søndag tager vi i Knuthenborg safaripark ca 8 personer.
der skal kigges på dyr, aes på dyr, fotograferes dyr, og holdes skovtur og spises for meget! præcis som vi plejer at gøre...
-og når vi så kommer hjem falder vi bevidstløse om af træthed...
-SÅ hyggeligt!
Misssophie
Re: Madtråden!
Hospitalsmad... Det er tilsyneladende en svær disciplin; det skal være billigt, forholdsvis sundt og nærende, og det skal være noget patienterne vil spise... Og der sidder tilsyneladende en økonoma et sted i kælderen på Sana/Dronning Ingrids Hospital, og synes, h*n skal være innovativ.
Her ser vi fx den utrolige (og jeg mener virkelig "utrolig" - som i "svær at tro på findes IRL") kreation "Leverpostej med rødbede og dåsefersken".
Godt, der var (marsvine)mattak og vintertørret torsk til at skulle den oplevelse ned med.
Vi var også på besøg i '80'erne... Regnbueis og pap-vafler?
En af intensivsygeplejerskerne reddede mig fra flæskestegsonsdag (onsdag er åbenbart svinekødsdagen på Sana) ved at bestille vegetarmenuen til mig.
En af rugbrødsmadderne var denne storslåede (...) bananmad:
Heldigvis var der også lyspunkter.
Den hjertegryde, der var med regnbueisen, var faktisk helt god.
Der var masser af god og veltilberedt fisk i store mængder.
Vi fik nogle fantastiske lammefrikadeller en af dagene.
En af de første dage fik vi en virkeligt god hvalgryderet med kartoffelmos.
Og der var, ikke mindst, virkeligt god luksus-suaasat med narhvalsmattak tre gange på de to uger.
Jeg må indrømme, jeg er glad for at være hjemme.
Ikke KUN pga. maden - men helt klart OGSÅ pga. maden...
Her ser vi fx den utrolige (og jeg mener virkelig "utrolig" - som i "svær at tro på findes IRL") kreation "Leverpostej med rødbede og dåsefersken".
Godt, der var (marsvine)mattak og vintertørret torsk til at skulle den oplevelse ned med.
Vi var også på besøg i '80'erne... Regnbueis og pap-vafler?
En af intensivsygeplejerskerne reddede mig fra flæskestegsonsdag (onsdag er åbenbart svinekødsdagen på Sana) ved at bestille vegetarmenuen til mig.
En af rugbrødsmadderne var denne storslåede (...) bananmad:
Heldigvis var der også lyspunkter.
Den hjertegryde, der var med regnbueisen, var faktisk helt god.
Der var masser af god og veltilberedt fisk i store mængder.
Vi fik nogle fantastiske lammefrikadeller en af dagene.
En af de første dage fik vi en virkeligt god hvalgryderet med kartoffelmos.
Og der var, ikke mindst, virkeligt god luksus-suaasat med narhvalsmattak tre gange på de to uger.
Jeg må indrømme, jeg er glad for at være hjemme.
Ikke KUN pga. maden - men helt klart OGSÅ pga. maden...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: Madtråden!
ok, den bananmad gav mig lige et højlydt grin!
hold fest der sidder en kreativ sjæl og finder på madder...
hold fest der sidder en kreativ sjæl og finder på madder...
Misssophie
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: Madtråden!
ok, den bananmad gav mig lige et højlydt grin!
hold fest der sidder en kreativ sjæl og finder på madder...
hold fest der sidder en kreativ sjæl og finder på madder...
Misssophie
Re: Madtråden!
misssophie wrote:ok, den bananmad gav mig lige et højlydt grin!
Den vakte også almindelig morskab, da jeg postede den på FB...
Og jeg har også brugt min margarine-kvote for de næste mange, mange år, tror jeg...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!