laver I aldrig mad mere??
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: laver I aldrig mad mere??
En halv melon og noget parmaskinke.
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Re: laver I aldrig mad mere??
Er ved at koge en kylling til aspargessuppe Det har jeg haft lyst til i en uge nu ;-) Fik noget til frokost i dag - det smagte lidt for meget af me lklister. Så nu glæder jeg mig til min egen model, som er min yndlings
Re: laver I aldrig mad mere??
I dag laver vi ikke mad.
Vi er lige kommet tilbage fra havnen efter at have hentet et par regnvåde og af myg ædte campister inde på den ubeboede Storeø...
Mikkel er trillet ind til byen efter pizza.
Jeg overvejer at forbarme mig over den evigt sultne hund og fodre den eller sådan noget.
Vi er lige kommet tilbage fra havnen efter at have hentet et par regnvåde og af myg ædte campister inde på den ubeboede Storeø...
Mikkel er trillet ind til byen efter pizza.
Jeg overvejer at forbarme mig over den evigt sultne hund og fodre den eller sådan noget.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: laver I aldrig mad mere??
har lige sat hvidløgsbrød i ovnen, men hjemmedyrkede tomater og basilikum
det bliver totalt nams!
det bliver totalt nams!
Misssophie
Re: laver I aldrig mad mere??
smukke-ped wrote:jeg er overbevist om at det man betaler ekstra for godt kød, får man retur i smag og konsistens....
Det plejer at forholde sig sådan.
Bare tænk på forskellen mellem økokylling eller en anden "langsomt groet" kvalitetskylle - og så de der "neutralmarinerede" lyse "kød"lunser, man kan købe...
Eller forskellen på New Zealandsk lam - og godt, dansk frilandslam (eller grønlandsk).
Og it's all in my head - men jeg synes en omelet af øko- eller frilandsæg smager væsentligt bedre end en af buræg...
I går skulle det bare gå hurtigt her - vi spiste spaghetti med tomatsauce og parmesan.
Det var vigtigt at få noget lidt tjep mad i gang, da vi kom hjem fra byen med 5 bæreposer bøger.
Indrømmet, nogle af bøgerne er til gaver... Og nogle er fra biblioteket. Men vi gjorde bogbiksens ejer godt tilfreds i går, tror jeg...
I dag?
Enten risengrød (tjekker vejrudsigten om lidt) eller humus, brød, oliven og bagte peberfrugter.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: laver I aldrig mad mere??
God menu 99E :-D
Her er der indkøbt kalvebøffer og kylling fra Irma, samt en masse dejlige grøntsager, oste fra ostemanden og brød hos bageren. Jeg er træt i dag, men vil gerne have noget kvalifoder - men gad ikke bage brød selv.-
Her er der indkøbt kalvebøffer og kylling fra Irma, samt en masse dejlige grøntsager, oste fra ostemanden og brød hos bageren. Jeg er træt i dag, men vil gerne have noget kvalifoder - men gad ikke bage brød selv.-
Re: laver I aldrig mad mere??
Det bliver humus m.v. - og seeen aftensmad...
Sådan går det, når man snacker for meget om eftermiddagen...
*Venter på grydebrødet*
Sådan går det, når man snacker for meget om eftermiddagen...
*Venter på grydebrødet*
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: laver I aldrig mad mere??
Jeg har bagt cream cheese brownies i dag, og lagt opskriften ind i striglekogebogen - mums!
Vi fik pasta puttanesca til aftensmad og Arthur høvlede to portioner, selv om der var både kapers, hvidløg, ansjoser, oliven og chili i
Vi fik pasta puttanesca til aftensmad og Arthur høvlede to portioner, selv om der var både kapers, hvidløg, ansjoser, oliven og chili i
-Excuses are the nails used to build a house of failure
Re: laver I aldrig mad mere??
jeg elsker luderens pasta... det kan begge mine børn også lide! det er dejligt
Vi har ikke lavet mad selv de sidste mange dage... skønt...! I dag fik vi kylling med en masse krydderurter, ribs, solbær og kirsebær...
Vi har ikke lavet mad selv de sidste mange dage... skønt...! I dag fik vi kylling med en masse krydderurter, ribs, solbær og kirsebær...
Raxacoricofallapatorius
Re: laver I aldrig mad mere??
Nybagt stenalderbrød med rejer og hjemmgjort mayonnaise.
Godzilla....the Donkeymom
Don't underestimate the power of denial.
Don't underestimate the power of denial.