MAD!
Re: MAD!
Tak skæbne et par fedt-protein og kødklumper du der har hældt indenbords....
Måske noget dejligt grøntsagsagtigt og kødløst som modvægt nytårsaften....
Måske noget dejligt grøntsagsagtigt og kødløst som modvægt nytårsaften....
Re: MAD!
Næh... min sylte er yderst mager, og min fårerullepølse ligeså!
Kødløst til nytår, nej!
Vi får masser af grøntsager sammen med både sylte og rullepølse og ved siden af... men jeg er ikke bange for protein og kødklumper!
Kødløst til nytår, nej!
Vi får masser af grøntsager sammen med både sylte og rullepølse og ved siden af... men jeg er ikke bange for protein og kødklumper!
Raxacoricofallapatorius
Re: MAD!
Undskyld Aribeth - billederne er bare taget helt vildt tæt på og ser derfor meget overvældende ud - for mig - nok fordi jeg synes det er ekstremt frastødende mad .......!
Er sikker på at du finder noget godt at lave til nytår - vil ikke komme med råd, da vi vist har meget forskellig madsmag ;-)
Er sikker på at du finder noget godt at lave til nytår - vil ikke komme med råd, da vi vist har meget forskellig madsmag ;-)
Re: MAD!
Aribeth, mums - det ligner altså ikke bare det ringeste supermarkedets ringe forsøg på at tilbyde os vage udgaver af de samme produkter....
Jeg er ikke afskrækket, tværtimod!
Jeg regner med, at vi skal have en løgsuppe med butterdejslåg til forret nytårsaften, og så oksefilet med ??? til hovedret - længere er jeg ikke kommet.
Jeg er ikke afskrækket, tværtimod!
Jeg regner med, at vi skal have en løgsuppe med butterdejslåg til forret nytårsaften, og så oksefilet med ??? til hovedret - længere er jeg ikke kommet.
mvh
Kirsten
Kirsten
Re: MAD!
Der er simpelthen ubeskriveligt stor forskel på supermarkedsindustrisnaskrullepølse og ditto sylte - og så hjemmelavet.
Især når det tydeligvis er et veltrimmet fåreslag...
Jeg synes det ligner en toplækker rullepølse og en rigtig fin sylte.
Nytår?
Kan du ikke lave noget rigtig lækker fisk til forret? Klassisk, men... Mums! Eller noget med kammuslinger! Eller noget med rogn!
Hovedret:
Langtidsstegt fårebov i Guinness og æblejuice... Selleri og sådan noget til.
Især når det tydeligvis er et veltrimmet fåreslag...
Jeg synes det ligner en toplækker rullepølse og en rigtig fin sylte.
Nytår?
Kan du ikke lave noget rigtig lækker fisk til forret? Klassisk, men... Mums! Eller noget med kammuslinger! Eller noget med rogn!
Hovedret:
Langtidsstegt fårebov i Guinness og æblejuice... Selleri og sådan noget til.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: MAD!
Den der rullepølse ser bare superlækker ud
Nytår - den er lidt svær. Hvad med en vildtmiddag, du har sikkert adgang til vildt, derude på landet ?
BeritH
Nytår - den er lidt svær. Hvad med en vildtmiddag, du har sikkert adgang til vildt, derude på landet ?
BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Re: MAD!
rullepølsen ligner lækkerhed! Ville bare ønske at den ikke var af får - så godt kan jeg altså ikke lide fårekød.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: MAD!
Nu spiser jeg jo andet end kød May-Britt... Men jo, hvis du ikke er til god og ordentlig mad af gode råvarer, det være sig både kød og grønt, så har vi meget forskellig madsmag
Den her rullepølse siger MÆH... så den ER nok ikke for folk der har det svært med fåresmagen. Keld har givet mig lov til at fråde i den mens han selv behersket nøjes med et par tynde skiver
Det skal være noget med fisk til forretten.... der skal de obligatoriske østers på bordet, men der skal også noget andet...
Jeg overvejer lammekølle til hovedretten...
Den her rullepølse siger MÆH... så den ER nok ikke for folk der har det svært med fåresmagen. Keld har givet mig lov til at fråde i den mens han selv behersket nøjes med et par tynde skiver
Det skal være noget med fisk til forretten.... der skal de obligatoriske østers på bordet, men der skal også noget andet...
Jeg overvejer lammekølle til hovedretten...
Raxacoricofallapatorius