Århunderets opfindelse.

Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
Post Reply
User avatar
Deerhunter
Posts: 409
Joined: Sat 5. Sep 2009 21:09

Århunderets opfindelse.

Post by Deerhunter »

Det amerikanske postordrefirma Solutions That Stick sælger et lille selvklæbende aktivt kulfilter der skal anbringes indvendigt i underbukserne.

Når filteret, der har produktnavnet Subtle Butt, er på plads lige ud for lukkemusklen, er det straks parat til at opfange og neutralisere eventuelle gasformige overskud som følge af krydret mad, også kaldet flatulens på latin.

Det må være århundreds opfindelse. Nu findes der som bekendt både større og mindre røvhuller, så det ville være indlysende at forsyne Subtle Butt med kunstig jasminduft – just in case.

Opfindelsen har langt videre perspektiver. Hver femte bybus i Oslo kører på biometangas udvundet af byens toiletslam. Projektleder Ole Jakob Johansen, siger til avisen The Guardian:

»Målet er at blive en af de mest miljømæssigt bæredygtige hovedstæder i verden. Ikke alene ville biometanen ellers gå tabt, men CO2-reduktionen pr. bus vil give et godt bidrag til at nå vores mål om at blive CO2-neutral.«

Forsynes Subtle Butt desuden med udskiftelige lydanordninger, kan nordmændene herefter kører i bybusserne samtidig med at de afspiller den norske nationalmelodi flerstemmigt – de er jo så glade for det nationale. :linski:
Jos ei viina, terva tai sauna auta, tauti on kuolemaksi.
Post Reply