Mad til strigletræf
- Dorte Hansen
- Posts: 1316
- Joined: Fri 18. Nov 2005 09:37
Mad til strigletræf
Meld jer, alle der vil på madhold! Så kan vi jo beslutte en menu, og hvad vi ellers bør beslutte! Meld jer, alle der har menu-forslag, så vil vi på madholdet se hvilke ønsker vi kan og vil opfylde........
spinatroulade med reje/lakse mousse er en fremragende og ikke-dyr forret...forudsat at man kan lide spinat, æg og rejer eller laks, naturligvis...som forresten kan laves hjemmefra og transporteres uden at lide skade. Hovedretten har jeg absolut ingen ideer til: det er galt nok, at jeg skal finde på mad herhjemme til daglig! Desserten kunne være en Missisippi mudslide, om vi skal være virkelig ulækre...eller noget med alle de fremragende danske æbler der p.r. er på markedet?
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Jeg er helt enormt god til at være yndig assistent (har bevis på at have bestået det modul på et kursus) og servere vin eller andet for dem der laver mad :wink: Kan kun anbefale atengstedts spinatroulade med rejefyld... Den er fabelagtig - især hvis JEG ikke skal lave den. Har ødelagt den 2 gange :oops: Hovedret: Ja, jeg er altså kødspiser, og vil vældig gerne have steg. Ligemeget hvilket dyr det kommer fra. Har aldrig smagt ged. Dessert: Noget med chokolade? Jeg har fået en dessert vin engang der var lavet af Pedro Ximenes druer - og det var noget med de var soltørrede INDEN man pressede vin af dem. Så det var en helt utrolig sød vin med rosinsmag. Fabelagtig. Vil se om jeg kan skaffe noget og medbringe, hvis vi skal have dessert der passer til :lol:
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Spinatroulade med laksefyld lyder herligt - nogen her spiser IKKE REJER - men de melder sig nok... Men en sød vin med rosinsmag - (hvor er min bræksmiley) - men drik I bare den! Og hvad mon dette er: [quote:e741c1e052]Desserten kunne være en Missisippi mudslide, om vi skal være virkelig ulækre...[/quote:e741c1e052] Steg er godt - hvad med den steg Dorte ville donere? Ged er meget dyrt her på Lolland - det kan vi prøve en anden gang, måske
Spiser ikke [b:6fdd79c703]fisk[/b:6fdd79c703] men rejer .. :wink: Men jeg springer bare forretten over, hvis der er flertal for laks... :) Ellers kan jeg da smørre en klemme og spise som forret... :wink: ...Er heller ikke sikker på at jeg kan sætte tre retter mad til livs, så to retter til mig er fint !! :roll: ...eller jeg tager to gange af desserten...og dog........... Missisippi mudslide :shock: ?????......hvad er det ????
Mississippi mudslide er en amerikansk sydstatsting og kan være to forskellige ting: en KAGE eller en IS. (hvis man fryser kagen ned, bliver den ikke en frossen kage, men en is...comprendo?) Den består for størstedelens vedkommende af chokolade, grov-kiksekrummer og....tør jeg skrive dét her?....smeltede rocky mountains skumfiduser - og den på det nærmeste KRÆVER en kop stærk,varm kaffe som følgesvend! Fakisk kan Mississippi mudslide være en TREDIE ting også: nemlig en brownieagtig chokolade/kaffe-formkage med en slags pecennødde-sirup-skumfiduseglasur ovenpå, men dén variant har jeg (endnu) aldrig haft mod på, skønt jeg har opskriften liggende. Uhh, hvorfor kom jeg ind på de der VAMLE sydstatsdesserter? Vi kunne også få lun Pecanpie med vanilleis?? OG stærk kaffe!
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Mudslide - ja , hvorfor ikke - selvom det lyder allermest som noget børn ville elske :P . Nu er jeg ikke den der spiser mest dessert - så jeg skal ikke have et afgørende ord her - men synesda det kunne være sjov at prøve. Om ikke andet for, at jeg kan tage hjem og fortælle om en dessert lavet af smeltede skumfiduser...... gud, hvor blir de misundelige :twisted:
- Dorte Hansen
- Posts: 1316
- Joined: Fri 18. Nov 2005 09:37
Tilbuddet om steg står ved magt, men da LoneSchannon ikke var så begejstret for at spise øffer, kunne vi måske lave den, og noget andet kød også? Måske skal vi kun ha 2 retter, der er en del der mener at det bliver for tungt at spise sig gennem 3, så hvad siger i til enten forret +hovedret, eller hovedret+ dessert ? Måske skippe forret, da der vist er ´´noget´´ med fisk, eller rejer hos en del (migselv inclusive).