Græsk farsbrød

User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Græsk farsbrød

Post by annetteB »

Bortset fra de fæle indrunkne tomater, så lyder det vel nok godt!!
:aribeth:

Jeg kommer olivenhaderne til hjælp med dette forslag, som osse spises med glæde herhjemme:
farsbrød af oksekød, rasp, æg, mælk/fløde, salt, peber, et finthakket løg, ditto hvidløg.Farsen skal være fast.
Form farsen som en plade (på et stykke bagepapir)
Læg fyldet på: masser af feta, lidt finthakket, masser af hakket persille.
Rul farsbrødet sammen som en roulade. klem enderne sammen så fetaen ikke løber ud.
Drys m/rasp. Smid et par smørklatter ovenpå.
Bages v/200 grader i 40 minutter.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Græsk farsbrød

Post by 99E »

Bacon er der på toppen.
Mikkel kan slet, slet ikke lide opvarmede svampe.
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Græsk farsbrød

Post by 99E »

Mikkel?
Det er ham, jeg er gift med.
Og som derfor bl.a. en gang imellem spiser noget af det mad, jeg laver.
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Græsk farsbrød

Post by 99E »

Jah, hvis bare du ikke kommer snigende i nattens mulm & mørke og tvinger ham til at spise det.
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Post Reply