Aribeths salat

Post Reply
User avatar
KatieKat
Posts: 8308
Joined: Sun 20. Nov 2005 17:14

Aribeths salat

Post by KatieKat »

Lige for tiden får vi ofte salat bestående af grønne linser, cherry eller blommetomater, ruccola eller spinatblade eller begge, rødløg og andebryst. ellers smager ristet parmaskinke også godt i eller bacon. Og så ristede brødcroutoner.

Dressing: en god balsamico, knust hvidløg evt. en klat honningdijon, olivenolie og peber.

Ellers er rødbedesalat det store hit... rå rødbeder skåret i tern, en god feta smuldret i og en masse bredbladet persille, rødløg og hvidløg.
olivenolie og balsamico ovenpå.
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
sinesmølf
Posts: 1436
Joined: Fri 1. Sep 2006 23:48

Aribeths salat

Post by sinesmølf »

kan rødbedesalaten godt laves om formidagen uden den bliver for hvidløgs stærk?
hilsen sine

:sine: Tilbage i b
aribeth

Aribeths salat

Post by aribeth »

ja det kan den godt, men lad være med at putte fetaen i før end inden du skal servere den... for lyserød feta er ikke så lækkert at se på... :linski:

Dressingen ville jeg også vente med til senere... ediken trækker vand ud af rødbederne...


Katrine
sinesmølf
Posts: 1436
Joined: Fri 1. Sep 2006 23:48

Aribeths salat

Post by sinesmølf »

taaak, det med fetaen havde jeg luret :linski:
hilsen sine

:sine: Tilbage i b
Post Reply