Ris
Re: Ris
Jeg må i øvrigt komme med en tilståelse! det er ikke mere end knap et halvt år siden jeg kogte ris på egen hånd for første gang!
jeg har altid bildt mig ind at det kunne jeg ikke finde ud af og det var herre besværligt... der skal jo måles både ris og vand af... og der skal tages tid to gange... og jeg dur slet ikke til alle sådan nogle regler med tal i...
Nå! men jeg kan jo godt finde ud af det, fandt jeg ud af
jeg tror også lidt det har været en dårlig undskyldning for at slippe for ris... det er ikke yndlingsmaden
jeg har altid bildt mig ind at det kunne jeg ikke finde ud af og det var herre besværligt... der skal jo måles både ris og vand af... og der skal tages tid to gange... og jeg dur slet ikke til alle sådan nogle regler med tal i...
Nå! men jeg kan jo godt finde ud af det, fandt jeg ud af
jeg tror også lidt det har været en dårlig undskyldning for at slippe for ris... det er ikke yndlingsmaden
Re: Ris
Jeg måler aldrig af. Jeg putter så mange ris i gryden som jeg synes, vi skal bruge. Og så hælder jeg vand på, til der er et pegefingerled vand over risene. Så bringer jeg i kog, salter, skruer ned, simrer til vandet næsten er væk, og så slukker jeg, og lader gryden stå på eftervarmen i 5 minutter. Det virker hver gang. Og når det ikke gør, man altid komme lidt ekstra vand ved og koge videre.
Julie
Julie
Re: Ris
jamen det i sig selv lyder vildt besværligt
jeg kan bare ikke med ris...
Risotto... det er NEMT... men ris der bare skal stå der og koge, uha... lissom kartofler... jeg fik helt sved på panden da der var en der spurgte mig om hvor lang tid jeg kogte mine kartofler?! jamen til de er færdige... men det er nok også bare sådan man skal gøre med ris... Jeg tror det er det der med at man ikke bare kan hælde vandet fra bagefter... altså, det skal jo passe sådan nogenlunde med vandmængden... eller tager jeg også fejl her?
jeg kan bare ikke med ris...
Risotto... det er NEMT... men ris der bare skal stå der og koge, uha... lissom kartofler... jeg fik helt sved på panden da der var en der spurgte mig om hvor lang tid jeg kogte mine kartofler?! jamen til de er færdige... men det er nok også bare sådan man skal gøre med ris... Jeg tror det er det der med at man ikke bare kan hælde vandet fra bagefter... altså, det skal jo passe sådan nogenlunde med vandmængden... eller tager jeg også fejl her?