Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
Intunia
Posts: 2600 Joined: Mon 29. Jun 2009 20:37
Post
by Intunia » Wed 20. Apr 2011 21:26
JannieT wrote: Jeg laver generelt mad på slump
Det gør jeg sgu da også !
bla bla bla
JannieT
Posts: 773 Joined: Fri 17. Oct 2008 22:09
Post
by JannieT » Wed 20. Apr 2011 21:29
Det er ikke altid at det går lige godt, men indtil videre er der ingen der er døde af det
Alt er relativt
Intunia
Posts: 2600 Joined: Mon 29. Jun 2009 20:37
Post
by Intunia » Wed 20. Apr 2011 21:38
næh højst lidt ris er brændt på.
bla bla bla
aribeth
Post
by aribeth » Wed 20. Apr 2011 22:36
det er jo præcis mit problem... Jeg læser aldrig en opskrift og laver altid mad sådan lidt på slump... Men ris er i min hjerne sådan noget med tider og afmålte størrelser og den slags... jeg kan ikke lide ris der er meget vandet... så det dur ikke at proppe for meget vand i!
99E
Posts: 8010 Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33
Post
by 99E » Thu 21. Apr 2011 09:47
aribeth wrote: jeg kan ikke lide ris der er meget vandet... så det dur ikke at proppe for meget vand i!
Nejnej. Så hælder du overskydende vand fra og lader resten dampe lidt af i et dørslag!
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Mitbrugernavn
Posts: 159 Joined: Wed 13. Apr 2011 22:52
Post
by Mitbrugernavn » Thu 21. Apr 2011 09:51
Jeg gør som 99E, op i et dørslag med det og lad det stå lidt... Jeg laver altid mad på slump det nok derfor jeg ikke er så god til at bage
misssophie
Posts: 2533 Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Post
by misssophie » Thu 21. Apr 2011 10:11
jamen Aribeth, hvis du kan huske to tal : 7 og 4, så kan du også lave perfekte ris hver gang. 7 dl vand i kog 4 dl ris i vandet samtidig skruer du lidt ned,- så det ikke bulderkoger så rører du i det en gang i mellem,- og når der ikke er mere vand i, er du færdig det ER faktisk ganske let ps. husk saltet
Misssophie