[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /chat/lib/class/AJAXChatTemplate.php on line 55: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4565: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4566: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
strigler.dk - Vis emne - Kender I stedet? (Rostrup Fyn)
Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er søn 18. nov 2018 18:07Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Kender I stedet? (Rostrup Fyn) 
Forfatter besked
Brugeravatar

Tilmeldt: tors 22. jun 2006 16:59
Indlæg: 2833
Geografisk sted: Nordfyn
Indlæg Kender I stedet? (Rostrup Fyn)
Jeg så det KUN i forbifarten- og efter en streng dag med tal, kunne jeg dårligt nok køre mukkebik sikkert. Jeg glemte i hvertfald at slå blinklyset fra- flere gange.

Jeg kom lige forbi stedet, og da jeg i morges vistnok havde set en farveveksler, så jeg efter den. Hvad jeg så var en robust broget hest, lige ved et spring, en rytter der sad og "hyppede" med tøjlerne, så jeg højt sagde (til mig selv: Giv så efter på de strikker- og RID!), da var jeg så var drejet til venstre (skulle lige se efter trafikken)- og hvad jeg så- var en hest, der nærmest bed sig i bringen- og mere. Det lignede fame rollkur! Jeg så kun hesten lige forfra- og sådan skulle den ikke se ud.

Der var en anden ung pige, der "underviste"- men okay, jeg så vel to minutter af en ridetime.

Er der virkelig den slags "undervisning" her på Fyn? Altså min ridelærer spurte mig, om jeg mente det var en droschehest jeg red? Og jeg klikkede bare med tungen- og drev let med hælen- men "knisrk knirsk knik" er hyppelyde- fred være med det!. At "hyppe med tøjlen"- kunne aldrig falde mig ind. Det var en blisset hest, så perspektivet fejlede ikke noget. Den så ud som om den bed sig i bringen. Jeg så den lige forfra.

- minuspoints til mig, der var træt i låget- og ikke på højde med situationen.

_________________
Mvh
xtiny
- - -
Al problems are people problems: No people, no problems!


tors 9. jul 2009 21:40
Profil
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing, Google og 6 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team