I er ikke rigtig raske, nogen af jer
Ting der kan brændes på:
Ris... Det bedste at brænde på. Dels er det ikke specielt svært at få af gryden igen, dels kan maden reddes ved bare at spise de øverste ris (medmindre man har kampkogt dem, sådan at man har kogt vandet fra INDEN risene er færdige
)
Pasta... Bare start forfra.
Kartofler... Dårlig ide. Lugter afskyeligt og middagen er helt ødelagt. Hele kartoflen kommer til at smage grumt og brændt. Og så er det tilmed nærmest umuligt at få brændt kartoffelstivelse af gryden
Kød i alle varianter der skal steges.
Grød i alle varianter.
Sovs i alle varianter.
Æg... Opdages ret hurtig, da det lyder nogenlunde som om at der er rykket en militærøvelse ind i køkkenet. Derudover er det temmelig råddent at skulle have udsmattet æg ned fra loftet
Behøver jeg nævne at der er en grund til at jeg skal være dyrlæge og IKKE kok og ikke mindst at jeg æææælsker at blive inviteret på mad
Camilla