Steg af oksefilet..
- Ms Strangefield
- Posts: 1561
- Joined: Thu 28. Feb 2008 16:29
Steg af oksefilet..
Jeg har hevet en oksefilets-slambert op af fryseren som gerne skulle blive til mad i aften. Men nu er jeg lidt i tvivl om hvordan den bliver bedst?
Hvad er jeres forslag til tilberedning? Og tilbehør?
Det er helt klart min plan at den skal en tur forbi ovnen. Noget intervalstegning af en slags.
Hvad med den sene/smule fedt der er på oversiden, skal den fjernes inden den ryger ind? Og i så fald bliver den ikke helt tør og kedelig?
Kort sagt; HJÆÆÆLP!!
Hvad er jeres forslag til tilberedning? Og tilbehør?
Det er helt klart min plan at den skal en tur forbi ovnen. Noget intervalstegning af en slags.
Hvad med den sene/smule fedt der er på oversiden, skal den fjernes inden den ryger ind? Og i så fald bliver den ikke helt tør og kedelig?
Kort sagt; HJÆÆÆLP!!
http://thehorrorhorseshow.blogspot.com
Re: Steg af oksefilet..
Jeg kender ikke meget til intervalstegning, så dét kan jeg ikke hjælpe med.
Men med dét du beskriver om et tyndt fedt/sene lag på toppen, så gætter jeg på det er en tynndstegsfilet? De bliver skidegode som roastbeef: skær senen/fedtet af, snør den jævnt og tilbered den som set i striglekogebogen under kogt roastbeef. Så er maden klar på en halv time.
Men med dét du beskriver om et tyndt fedt/sene lag på toppen, så gætter jeg på det er en tynndstegsfilet? De bliver skidegode som roastbeef: skær senen/fedtet af, snør den jævnt og tilbered den som set i striglekogebogen under kogt roastbeef. Så er maden klar på en halv time.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Steg af oksefilet..
Den skal da grilles
I kuglegrill.
Og jeg har også hørt at intervalgrillning skulle være godt, men jeg har ikke prøvet det. Det er noget med at den skal grille til en vis temperatur og så ud og hvile, til temperaturen falder. Derefter skal den ind igen. Og ud igen. Og ind igen.
Jeg kan anbefale at se på www.grillguru.dk der er flere der arbejder med intervalgrillning. Man kan sikkert gøre det samme i ovnen.
I kuglegrill.
Og jeg har også hørt at intervalgrillning skulle være godt, men jeg har ikke prøvet det. Det er noget med at den skal grille til en vis temperatur og så ud og hvile, til temperaturen falder. Derefter skal den ind igen. Og ud igen. Og ind igen.
Jeg kan anbefale at se på www.grillguru.dk der er flere der arbejder med intervalgrillning. Man kan sikkert gøre det samme i ovnen.
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: Steg af oksefilet..
Vi har planer om at lave sådan en fætter på grillen (kuglegrillen) i morgen, så jeg stemmer også for Helles forslag.
Omend en almindelig roastbeef ikke er at foragte
Omend en almindelig roastbeef ikke er at foragte
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
- Ms Strangefield
- Posts: 1561
- Joined: Thu 28. Feb 2008 16:29
Re: Steg af oksefilet..
Takker for forslagene..
Kuglegrill? I en lejlighed med en skrøbelig altan... Nej..
Jeg har skåret senen af, smurt den ind i salt og peber og lidt smør. Så bliver den lige branket, og så får den ½ time af tre gange. Så skulle den blive god iføæge MOAAAR...
Kuglegrill? I en lejlighed med en skrøbelig altan... Nej..
Jeg har skåret senen af, smurt den ind i salt og peber og lidt smør. Så bliver den lige branket, og så får den ½ time af tre gange. Så skulle den blive god iføæge MOAAAR...
http://thehorrorhorseshow.blogspot.com
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: Steg af oksefilet..
Ms Strangefield wrote:Kuglegrill? I en lejlighed med en skrøbelig altan... Nej..
Nej, det er så måske ikke en god ide... Men så er det jo godt, at man kan gøre andet med fætteren
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
- Ms Strangefield
- Posts: 1561
- Joined: Thu 28. Feb 2008 16:29
Re: Steg af oksefilet..
smukke-ped wrote:Sagde din mor ikke du skulle sende den til mig?
Næææ... hun sagde jeg sku spise den selv
http://thehorrorhorseshow.blogspot.com
Re: Steg af oksefilet..
Ms Strangefield wrote:Næææ... hun sagde jeg sku spise den selv
Blev den god så???
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
- Ms Strangefield
- Posts: 1561
- Joined: Thu 28. Feb 2008 16:29
Re: Steg af oksefilet..
Jooo. Den blev faktisk fint. Men næste gang overlader jeg sovsen til Karoline... Hende fra Arla...
http://thehorrorhorseshow.blogspot.com
Re: Steg af oksefilet..
smukke-ped wrote:Ms Strangefield wrote:Jooo. Den blev faktisk fint. Men næste gang overlader jeg sovsen til Karoline... Hende fra Arla...
NEEEEEEEEEJ....
Føj føj føj!
Du laver den sovs selv!
Enig Så må du sgu lære det Lene!