Vi skal grille i dag.
Der ligger en kylling på weberen, godt sovset ind i noget karrymarinade. Så har jeg rørt lidt cremefraiche med purløg og persille som vi skal spise til nogle nye mallorcakartofler.
Hvad griller I??
Vi er tilbøjelig til altid at grille det samme, så giv mig nogle gode ideer til, hvad der ellers kan være godt på grillen.
Hvad griller I??
Hvad griller I??
i aften skal vi have griseben... altså det er spareribs men ikke de der ribs som man kan købe med marinade på...det er ribbenene skåret hver for sig med masser af kød på!
De ligger nu i en god barbecuemarinade som ejg har lavet. og så skal vi have et par kalvemørbradbøffer også, de skal rulles i en krydderurteblanding af løvstikke/timian/salvie/ og så skal vi have noget kartoffelværk... det har jeg bare ikke bestemt mig for endnu :-)
Katrine
De ligger nu i en god barbecuemarinade som ejg har lavet. og så skal vi have et par kalvemørbradbøffer også, de skal rulles i en krydderurteblanding af løvstikke/timian/salvie/ og så skal vi have noget kartoffelværk... det har jeg bare ikke bestemt mig for endnu :-)
Katrine
Hvad griller I??
BTW så kan her nævnes lidt af det vi griller:
Flæskestege, gedekøller/lamme også, diverse stege, bøffer, koteletter, ben, muslinger, rejer og grøntsager.
Jeg har bestemt mig for tilbehøret i aften... det kommer til at bestå af små foliepakker med kartofler, tomater, krydderurter og feta.
Katrine
Flæskestege, gedekøller/lamme også, diverse stege, bøffer, koteletter, ben, muslinger, rejer og grøntsager.
Jeg har bestemt mig for tilbehøret i aften... det kommer til at bestå af små foliepakker med kartofler, tomater, krydderurter og feta.
Katrine
Hvad griller I??
Vi griller kartofler (koges 30 minutter først.) Så i sølvpapir med kryds (i kartoflen). Spises med smør.
Jeg er mest til ting i baconsvøb på træspid: champignons, små tomater og så peberfrugt, hvidløg og "wok"kød. Minimajs.
Vi plejer så at få en god fyldig salat (Tunsalat) med Iceberg/kinakål fintsnittet:
1/4 kinakål i tern eller ½ iceberg i mundrette stykker (revet med håndkraft- det er gourmetmad!)
1-2 pebre i tern (Gerne 3 snackpebre- eller ½ gul og ½ rød)
1/4 agurk i tern
2-4 tomater (modne) i både eller 1 lille bakke cherrytomater/cocktailtomater- gode tomater, der smager.
1 bakke champignon i skiver
Olie/eddikkemarinade (brug olien fra tunen- evt vindruekerneolie)- og 1-2 ds afdryppet tun i olie i mundrette bidder.
Trækker 1 time.
Kan gøres mere fyldig med rejer og majs. (Frosne majs- skal bare op at koge- køle af)
Men det er en fejltagelse at give hvidløgssmør hertil! Dog gerne flûtes og smør.
Jeg er mest til ting i baconsvøb på træspid: champignons, små tomater og så peberfrugt, hvidløg og "wok"kød. Minimajs.
Vi plejer så at få en god fyldig salat (Tunsalat) med Iceberg/kinakål fintsnittet:
1/4 kinakål i tern eller ½ iceberg i mundrette stykker (revet med håndkraft- det er gourmetmad!)
1-2 pebre i tern (Gerne 3 snackpebre- eller ½ gul og ½ rød)
1/4 agurk i tern
2-4 tomater (modne) i både eller 1 lille bakke cherrytomater/cocktailtomater- gode tomater, der smager.
1 bakke champignon i skiver
Olie/eddikkemarinade (brug olien fra tunen- evt vindruekerneolie)- og 1-2 ds afdryppet tun i olie i mundrette bidder.
Trækker 1 time.
Kan gøres mere fyldig med rejer og majs. (Frosne majs- skal bare op at koge- køle af)
Men det er en fejltagelse at give hvidløgssmør hertil! Dog gerne flûtes og smør.
Mvh
xtiny
- - -
Al problems are people problems: No people, no problems!
xtiny
- - -
Al problems are people problems: No people, no problems!
Hvad griller I??
vi griller aldrig.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Hvad griller I??
Vi griller FOR sjældent!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Hvad griller I??
Jeg skal grille i aften.... Tror jeg vil gå efter de små grøntsagspakker og måske noget bøf - det er så nemt.
Marineret i soya, hvidløg og sesamolie, det smager dejligt.
Marineret i soya, hvidløg og sesamolie, det smager dejligt.
Hvad griller I??
Vi griller alt muligt - men faktisk kun på vores gasgrill. Vi købte en webergrill sidste år, men vi må være en slags aliens, for vi kan ikke lide den :minna:
Jeg kan bare ikke snuppe den der grillsmag, der kommer når man har brugt kul eller briketter ; og på den anden grill går det hele langt hurtigere, hvilket er ret smart, når man er sent hjemme efter job og heste :minna:
Jeg kan bare ikke snuppe den der grillsmag, der kommer når man har brugt kul eller briketter ; og på den anden grill går det hele langt hurtigere, hvilket er ret smart, når man er sent hjemme efter job og heste :minna:
Hvad griller I??
Jeg griller alt, undtagen koldskål :hhansen:
Har både gasgrill og almindelig weber kuglegrill.
Gasgrillen bruges til pølser, koteletter, bøf osv.
Den anden bruges til alle stege og større stykker kød, fisk der skal have røg samtidig, kylling der skal roteres..
Jeg bruger næsten ikke køkkenet..
Kun til spaghetti med tomatsovs, det vinder ikke noget ved at blive grillet
:hhansen:
Har både gasgrill og almindelig weber kuglegrill.
Gasgrillen bruges til pølser, koteletter, bøf osv.
Den anden bruges til alle stege og større stykker kød, fisk der skal have røg samtidig, kylling der skal roteres..
Jeg bruger næsten ikke køkkenet..
Kun til spaghetti med tomatsovs, det vinder ikke noget ved at blive grillet
:hhansen:
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!