[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /chat/lib/class/AJAXChatTemplate.php on line 55: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4565: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4566: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
strigler.dk - Vis emne - Nytårsfortsætter?
Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er tors 18. jul 2019 01:04Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
 Nytårsfortsætter? 
Forfatter besked

Tilmeldt: søn 20. nov 2005 14:08
Indlæg: 1086
Geografisk sted: Nordjylland
Highscores: 15
Indlæg Nytårsfortsætter?
På den her tid af året er det ofte meget populært at udforme disse nye mål for det kommende år, - ja, måske endda nye mål for resten af vores liv.

Mange forsøger sig sikkert med de klassiske: :idea:
- Stoppe rygningen - Spise sundere - Forbedre sundheden - Gå på slankekur - Gøre flere gode gerninger - Drikke mindre i det nye år

Og det er jo udmærket :roll: - Men hvorfor går det så tit galt med nytårsfortsætterne? Er nytårsfortsætter en brugbar måde at nå sine mål på, eller er det bare en metode til at udskyde ting som man burde have gjort for længst? :shock: Er der mon en smart måde at nå sit mål på? Eller er det noget Satan skabte på en dårlig dag? :evil:


Har I strigler brugt december måned på at kigge tilbage på det forgangne år for at finde ud af hvad i kan korrigere, lave om, slette eller tilføje for at det nye år kan blive bedre for jer selv?

Eller er I som jeg?
Nytårsfortsætter har jeg ingen af. Det ville være spild af tid at love mig selv noget som helst! Min karakter er simpelthen for svag og vattet i den retning, og jeg ved at jeg ville bryde et sådant løfte hurtigere end fik det skrevet ned! ](*,)
Nej, - så vil jeg hellere pludselig bestemme mig for at gøre noget, - og så gøre det, mens motivationen er der. Motivationen er for mig ikke noget der kan tvinges frem fordi ”jeg har lovet mig selv det”. :roll:

Men hvad er Jeres holdninger til nytårsfortsætter? Hvad kunne I tænke jer at ændre i det nye år?

_________________
/SL


fre 30. dec 2005 21:54
Profil Hjemmeside
Brugeravatar

Tilmeldt: man 21. nov 2005 14:26
Indlæg: 9091
Geografisk sted: Point of no return!
Indlæg 
hvad er et nytårsfortsæt?

Nå nej, dem har jeg nok ikke rigtig nogen af... og kommer næppe nogen sinde til at få nogle heller...

Céleste


fre 30. dec 2005 22:19
Profil
Indlæg 
Jeg har ingen nytårsfortsætter og har aldrig haft det, jeg syntes lidt det er noget underligt noget, og jeg syntes at man skal starte på noget når motivationen er der og ikke første dag i det nye år (med mindre det er der motivationen er der)

Dog har jeg lovet mig selv at jeg for fremtiden skal prøve at stresse lidt mindre for det går ikke kun ud over mig selv, men også dem jeg elsker og holder af og de er efterhånden lidt trætte af at få et møgfald bare fordi jeg er stresset.... men nytårsfortsæt vil jeg ikke kalde det.

Hilsen
Katrine


fre 30. dec 2005 22:37

Tilmeldt: ons 14. dec 2005 08:00
Indlæg: 111
Geografisk sted: Randers Omegn
Indlæg 
Jeg ahr jo smidt kæresten ud her fra den første - det er vel en god start :D

Og så vil jeg sørge for at Timmi ikke føler computeren går foran hende - ved ikke om I kender den med, jeg skal liiiige læse det her? :oops:

Hmm ellers er der vist ikke så meget. Jeg vil lytte til mig selv og finde ud af hvad jeg vil. Og være bedre til at bruge mine veninder (og kontakte dem i det hele taget).


Og skulle vi så ikke få gang i den madklub her i det nye år? ;)


lør 31. dec 2005 12:58
Profil
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 18. nov 2005 09:10
Indlæg: 134
Geografisk sted: Sk
Indlæg 
Nytårs fortsætter... næææ ikke noget særligt, andet end jeg ønsker at jeg den 31-12-2006 kan kikke tilbage på 2006 og være glad, sund og tilfreds :D

_________________
Hilsen Heidi


lør 31. dec 2005 14:11
Profil
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 5 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team