Madtråden!
Re: Madtråden!
Vi synes det smager godt. Det er dejligt at kunne smage at det eroksekød man spiser istedet for det usmagelige man kan købe i supermarkederne.
- Frieser9460
- Posts: 3668
- Joined: Fri 5. Sep 2008 08:43
Re: Madtråden!
Det der marmelade lyder lækkert.
Hvad vi skal spise i aften, ved jeg endnu ikke... Det bliver noget spontant.
Hvad vi skal spise i aften, ved jeg endnu ikke... Det bliver noget spontant.
Frieserhilsner og vrinsk fra
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Re: Madtråden!
Susmh - hvis du har bil, kan jeg anbefale http://www.hojgaard-hereford.dk/
Det ligger på landevejen mellem Roskilde og Køge, og deres kød er super godt og til fornuftige priser.
BeritH
Det ligger på landevejen mellem Roskilde og Køge, og deres kød er super godt og til fornuftige priser.
BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Re: Madtråden!
Hjemmelavet lasagne...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
- Frieser9460
- Posts: 3668
- Joined: Fri 5. Sep 2008 08:43
Re: Madtråden!
Det er fredag aften i aften og HJEMMELAVET PIZZA AFTEN!!
Frieserhilsner og vrinsk fra
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Louise
Èn gang Frieser - altid Frieser!
Re: Madtråden!
Vi skal have krebinetter med en salat af mungbønner, hvidløg, tomater, krydderurter og lidt olie og balsamico.
Heidi
Re: Madtråden!
Aftensmad?
Det er jeg slet ikke nået til endnu.
Fredag er vores madplansskrivnings-og-indkøbs-dag...
Men vi burde helt sikkert lave noget med de lammekødsrester, der står i køleren.
Dagens morgenmad fik lige lidt ekstra - fordi det er fredag og Mikkel fortjener det (og det gør jeg også):
Det er jeg slet ikke nået til endnu.
Fredag er vores madplansskrivnings-og-indkøbs-dag...
Men vi burde helt sikkert lave noget med de lammekødsrester, der står i køleren.
Dagens morgenmad fik lige lidt ekstra - fordi det er fredag og Mikkel fortjener det (og det gør jeg også):
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Madtråden!
Hej BeritH
Tak for tippet, dem skal jeg lige se nærmere på
Tak for tippet, dem skal jeg lige se nærmere på
Susanne
Always look at the bright side of life.
Always look at the bright side of life.
Re: Madtråden!
Her endte det med noget nemt. Og varmt.
Mikkel ville gerne have installeret den fine fish finder i båden - og før det var overstået var klokken ved at være 20 - så rester af pulled lamb + nøg og gulerødder røg i en gryde med noget rødvin...
Da gulerødderne var møre blev sovsen jævnet, smagt til med kvanmarmelade, salt, peber og krydderurter og der blev lavet en gang kartoffelmoslignende masse.
Mad på et kvarters tid - yay!
Mikkel ville gerne have installeret den fine fish finder i båden - og før det var overstået var klokken ved at være 20 - så rester af pulled lamb + nøg og gulerødder røg i en gryde med noget rødvin...
Da gulerødderne var møre blev sovsen jævnet, smagt til med kvanmarmelade, salt, peber og krydderurter og der blev lavet en gang kartoffelmoslignende masse.
Mad på et kvarters tid - yay!
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!