Igår skulle det gå hurtigt, så vi fik økoflæsk stegt i ovnen, frisk pasta med tomatsovs, soyastegt Bok Choi med hoisinsovs og kogt blomkål.... virkelig en sær men god blanding.
I aften... jeg har lyst til KØØØØØØØØD!
Mon det er for sent at tage noget op af fryseren?
Madtråden!
Re: Madtråden!
Raxacoricofallapatorius
Re: Madtråden!
I går æggekage på rugbrød
I dag smørrebrød og ØL
I morgen har "Emil" (af racen Hereford ) doneret en højreb som jeg serverer med bagte rodfrugter og hvad jeg nu finder på, men rødvin skal der til
I dag smørrebrød og ØL
I morgen har "Emil" (af racen Hereford ) doneret en højreb som jeg serverer med bagte rodfrugter og hvad jeg nu finder på, men rødvin skal der til
Re: Madtråden!
I dag højtbelagt smørrebrød, indtages i selskab med bedsteforældrene, inden vi skal i teatret sammen.
Re: Madtråden!
Vi fik entre cote (slagteren havde tilbud) og salat af hjertesalat, tynde gulerodsskræller, salatløg, tomater, feta, belugalinser og en skøn dressing af citron, krydderolie, sennep, hvidløg og honning.
Ingen af børnene ville have det... så var det godt at vi havde ris og sovs fra den anden dag i køleren :D
Ingen af børnene ville have det... så var det godt at vi havde ris og sovs fra den anden dag i køleren :D
Raxacoricofallapatorius
Re: Madtråden!
vi har fået frikadeller , stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder. Det smate godt! jeg ved ikke hvad vi skal have i morgen, noget så vi er klar til at side foran kukkassen og se MGP.
Jeg har lovet Astrid at vi skal bage MGP kagen, er der nogle af jer der har et bud på hvad for en kage vi skal bage?
Jeg har lovet Astrid at vi skal bage MGP kagen, er der nogle af jer der har et bud på hvad for en kage vi skal bage?
hilsen sine
Tilbage i b
Tilbage i b
Re: Madtråden!
jeg gider heller ikke at lave mad. De sidste fire måneder har jeg været sygemeldt af forskellige årsager, den ene mere kedelig end den anden, så da har jeg ikke lavet en skid og følgelig sjældent været sulten - og desuden om muligt MERE på spanden end jeg plejer, da jeg har haft sygedagpenge og ikke løn :-D
nu er jeg så begyndt at arbejde igen - og har derfor hverken tid eller gid til at lave ordentlig mad mere end to gange om ugen.
Igår fik vi kødboller i karrysovs. det skal vi osse have idag - og så skal jeg ud i byen et smut med en ven og have en øl. Imorgen skal vi have farsbrød med fetafyld...og mandag arbejder jeg igen, så gider jeg ikke lave mad før onsdag, hvor jeg har fri.
nu er jeg så begyndt at arbejde igen - og har derfor hverken tid eller gid til at lave ordentlig mad mere end to gange om ugen.
Igår fik vi kødboller i karrysovs. det skal vi osse have idag - og så skal jeg ud i byen et smut med en ven og have en øl. Imorgen skal vi have farsbrød med fetafyld...og mandag arbejder jeg igen, så gider jeg ikke lave mad før onsdag, hvor jeg har fri.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Madtråden!
Jeg er lige kommet hjem fra landsmøde i DcH og nu er det (heldigvis) for sent at begynde på den culotte jeg havde planlagt.. så vi kører til Horsens og spiser Sushi
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Re: Madtråden!
Vi har spist røget makrel med grillede citroner og en blomkålssalat med citrondressing.
Jeg synes det smagte ret ok, manden var ikke imponeret.... Hans laksefobi har åbenbart også bredt sig til andre fisk nu
Jeg synes det smagte ret ok, manden var ikke imponeret.... Hans laksefobi har åbenbart også bredt sig til andre fisk nu
Heidi
Re: Madtråden!
Oh, karrysild, oh karrysild
Du er så gul og snasket
Og smager lidt af eddike
og koriander og ... andre ting...
Resten af stegesokyllingen er blevet til teriyaki-kyllingesalat, og der var æg og karrysild og hjemmebagt rugbrød i køleren.
Og vi er snart færdige med at flytte skrammel fra 1. sal til 7. (YAY, UDSIGT OG LYYYYS!) i Ghettotårnet.
Gad vide hvad vi skal have til aften?
Rester af kartoffelsuppen fra forleden, tror jeg - eller take away. Sushi?
Du er så gul og snasket
Og smager lidt af eddike
og koriander og ... andre ting...
Resten af stegesokyllingen er blevet til teriyaki-kyllingesalat, og der var æg og karrysild og hjemmebagt rugbrød i køleren.
Og vi er snart færdige med at flytte skrammel fra 1. sal til 7. (YAY, UDSIGT OG LYYYYS!) i Ghettotårnet.
Gad vide hvad vi skal have til aften?
Rester af kartoffelsuppen fra forleden, tror jeg - eller take away. Sushi?
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: Madtråden!
Raclette stod der på menuen i dag *bøvs*
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground