Jeg har været så heldig at få fingre i nogle fine heste bøffer ( af filet ), men har aldrig prøvet at tilberede sådanne nogle.
Har I ? nogle gode ideer/opskrifter og hvad med tilbehør, klassisk som til engelsk bøf eller ???
Har hørt at de skal ligge i mælk før de tilberedes er det en skrøne ?
Hestebøffer...
Re: Hestebøffer...
Det der med at lægge ting i mælk er noget "man" gør for at "mildne" smagen, hvis man synes kødet "smager af for meget".
Det er derfor man gør det med vildt - og sæl og hval, hvis man ikke har lært at spise det "rent".
Mig bekendt skal hest "bare" steges som godt oksekød.
Det er derfor man gør det med vildt - og sæl og hval, hvis man ikke har lært at spise det "rent".
Mig bekendt skal hest "bare" steges som godt oksekød.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Hestebøffer...
Det er en skrøne med mælk... Det er jo ikke nyrer du skal til at spise, men derimod et meget velsmagende stykke kød! :)
Forskellen på hestekød og oksekød når det tilberedes... Man får ikke så nemt sålelæder af hestekøddet... men ellers skal det steges på samme måde som en oksebøf... Men med den tanke, at det hurtigere bliver tilberedt... så hvis man kan lide en rød bøf, så skal det have en smule kortere tid end oksekøddet.
Forskellen på hestekød og oksekød når det tilberedes... Man får ikke så nemt sålelæder af hestekøddet... men ellers skal det steges på samme måde som en oksebøf... Men med den tanke, at det hurtigere bliver tilberedt... så hvis man kan lide en rød bøf, så skal det have en smule kortere tid end oksekøddet.
Raxacoricofallapatorius
Re: Hestebøffer...
Det er en skrøne med mælk... Det er jo ikke nyrer du skal til at spise, men derimod et meget velsmagende stykke kød! :)
Forskellen på hestekød og oksekød når det tilberedes... Man får ikke så nemt sålelæder af hestekøddet... men ellers skal det steges på samme måde som en oksebøf... Men med den tanke, at det hurtigere bliver tilberedt... så hvis man kan lide en rød bøf, så skal det have en smule kortere tid end oksekøddet.
Forskellen på hestekød og oksekød når det tilberedes... Man får ikke så nemt sålelæder af hestekøddet... men ellers skal det steges på samme måde som en oksebøf... Men med den tanke, at det hurtigere bliver tilberedt... så hvis man kan lide en rød bøf, så skal det have en smule kortere tid end oksekøddet.
Raxacoricofallapatorius
Re: Hestebøffer...
Tak.
Glæder mig til at smage dem, har ikke fået hest siden som barn hvor det var hakkebøffer med MANGE (sådan husker jeg det) løg.
Glæder mig til at smage dem, har ikke fået hest siden som barn hvor det var hakkebøffer med MANGE (sådan husker jeg det) løg.