Jeg bruger det faktisk kun til tomatsalat - men der synes jeg også det er godt
Men sammen med tomater, løg og olivenolie, der ER det nok også ligemeget om det er en dyr eller billig. Eller også er der bare ikke forskel. Jeg kan ihvertfald ikke smage forskel.
Mozzarella ost
Re: Mozzarella ost
Mvh
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
-Helle
--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
Re: Mozzarella ost
Jeg kan godt smage forskel, men ikke såmeget at jeg vil betale det tredobbelte, slet ikke hvis det bare skal på pizza. Jeg synes faktisk mozzarella er bedst i kold tilstand. Jeg elsker den cremede milde smag. Og der er forskel i konsistensen på den billige og den dyre, og det er konsistensen der også er lækker. Det er imo kun de bilige der er viskelæderagtige. Jeg kan bedst lide rigtig bøffelmozzarella. Det smager ogsåmarkant anderledes. Jeg kan rigtig godt lide stort set alle oste. Men jeg synes ikke man kan erstatte mozzarellaen med noget andet, fx feta, hvis det man vil lave skal have mozzarellasmagen...
Raxacoricofallapatorius
Re: Mozzarella ost
Det er da lækkert med en tomatsalat med solmodne tomater, mozarella, nykværnet peber og en god olivenolie - nammenamme
Det er faktisk en af de ting jeg kan huske da jeg smagte det første gang, jeg var solgt. Det var en lille restaurant i Monaco, jeg levede af tomatsalat den ferie
Det er faktisk en af de ting jeg kan huske da jeg smagte det første gang, jeg var solgt. Det var en lille restaurant i Monaco, jeg levede af tomatsalat den ferie
Re: Mozzarella ost
HHansen wrote:Men sammen med tomater, løg og olivenolie, der ER det nok også ligemeget om det er en dyr eller billig.
Det er da netop i rå og "meget lidt bearbejdet" tilstand, man virkelig kan smage forskel.
Er det den billige, der ryger i tomatsalaten (let's face it: Vi får ikke friske, solmodne tomater heroppe før vores tomatplanter begynder at have mere end 2 småbitte grønne tomater...), ryger der da lidt ekstra løg og olie på...
Ellers har jeg det som Katrine: Jeg er tit nærig, og især hvis det bare skal på en pizza eller i brød. Så er det den billige, der ryger i indkøbskurven...
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Mozzarella ost
Jeg køber altid den økologiske - uden diskussion.
Om der er smagsforskel ved jeg ikke jeg synes der er forskel på konsistensen, men jeg køber generelt ikke Coops egne animalske produkter af hensyn til dyrevelfærden
BeritH
Om der er smagsforskel ved jeg ikke jeg synes der er forskel på konsistensen, men jeg køber generelt ikke Coops egne animalske produkter af hensyn til dyrevelfærden
BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Re: Mozzarella ost
Det BeritH skrev
Jeg elsker Mozzarella, både i tomatsalat og på pizza.
Jeg elsker Mozzarella, både i tomatsalat og på pizza.
Re: Mozzarella ost
Mozzarella er da noget man har og bruger....hvis man er mig Helst frisk i en god kvali
Re: Mozzarella ost
Jeg får lyst til Mozzarella hver gang jeg går på strigler
Re: Mozzarella ost
jeg er tovlig med mozzarella lige for tiden... synes faktisk galbani er vildt meget lækrere end det billige... lavede lige en sammenligning igår... i dag købte jeg 5 poser økologisk mozzarella for 8 kroner posen fordi de har sidste salgsdato imorgen... mozzarellafråderi!
Raxacoricofallapatorius