Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er tirs 21. aug 2018 23:15Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
 Brændstofpriser 
Forfatter besked

Tilmeldt: lør 31. dec 2005 10:29
Indlæg: 119
Indlæg Brændstofpriser
Hold da op - det koster jo snart spidsen til en jetjager, at fylde bilen op med brændstof. Somme tider har jeg på fornemmelsen at statskassen snart må være overfyldt - ihvertfald lige på det område. Faktisk mener jeg at der efterhånden burde skrues en smule ned for diverse afgifter. Det har jeg nok ment længe, men lige nu sidder staten og skovler kroner ind i rå mængder, på de voldsomt stigende brændstofpriser. Hver gang du fylder bilen - kan du rundt regne med, at halvdelen af beløbet på standeren går i statskassen. Det er endda lavt sat, men en nem udregning. Det kan godt betale sig at gøre lidt arbejde hjemmefra, når viseren uhjælpeligt igen nærmer sig det røde felt. Til dette findes en udmærket side her [url=http://www.fdmbenzinpriser.dk/]Brændstofpriser[/url] Måske skal vi lade os trøste med, at skatteministeriet ´´overvejer´´ at hæve befordringsfradraget. Jowjow - og mens de tænker og overvejer, fortsætter den konstante strøm af penge, ud af vore lommer. Det er jo langt fra alle, der har mulighed for at cykle eller følges med Harry, for at komme på arbejde.


lør 3. sep 2005 09:27
Profil
Brugeravatar

Tilmeldt: fre 18. nov 2005 09:33
Indlæg: 8009
Geografisk sted: 3905, Nuussuaq, Grønland
Indlæg 
Hva' skal jeg sige? Vi er glade for Lupo'en - den sparer os for meget. Firhjulstrækkeren får lov at holde ferie for tiden - den kører 10 km/ltr. UDEN traileren efter sig. Problemet med at sænke afgifterne ´´fordi´´ oliepriserne stiger er, at man risikerer benzinselskaberne begynder at spekulere i at tjene lidt ekstra. Hvis vi vil betale 11,- pr liter NU - hvorfor så ikke lade os fortsætte med det, selv hvis afgifterne falder? Næh - jeg vil hellere slås for at CO2-afgiften på rapsolie fjernes - den er jo meningsløs. Så kan folk bare anskaffe sig en dieselbil og ombygge den til rapsolie... ;-)

_________________
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!


lør 3. sep 2005 10:52
Profil Hjemmeside

Tilmeldt: fre 18. nov 2005 10:36
Indlæg: 417
Geografisk sted: Hedehusene
Indlæg 
Alt for høje og desværre har man ikke mulighed for at fravælge produktet, når man er afhængig af sin bil. Afgifterne må ned nu, inden folk dårlig har råd til at køre på arbejde. Min pengepung savner gevaldigt en priskrig på benzinen og en nedsættelse af afgifter. Camilla

_________________
God d


lør 3. sep 2005 18:08
Profil
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 6 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team