MAD!

Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
misssophie
Posts: 2533
Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01

Re: MAD!

Post by misssophie »

tournedos vinder over risengrød til enhver tid!

desuden er det kun mig der kan lide risengrød herhjemme,- men det kunne snildt tænkes at jeg spiser risengrød til morgenmad....
Misssophie
User avatar
BeritH
Posts: 3114
Joined: Mon 3. Mar 2008 12:08

Re: MAD!

Post by BeritH »

Jeg har lavet karameller, det er også en slags mad, tror jeg :aribeth: :aribeth:

BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!

Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed

Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
misssophie
Posts: 2533
Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01

Re: MAD!

Post by misssophie »

nøj de var gode de madpandekager!

godnat strigler!
Misssophie
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: MAD!

Post by aribeth »

ænderne er i ovnen... medisteren er forkogt... hvem gider skrælle kartofler...
Max og jeg ser "Snemanden" i fjerneren.
Raxacoricofallapatorius
User avatar
HHansen
Posts: 6997
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:01

Re: MAD!

Post by HHansen »

Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med den and der er indkøbt udelukkende for at jeg kan lave sovs...
Nogle af gæsterne kommer med 2 grågæs der er stegt, og vi skal også have flæskesteg. Den lille and har mistet vingerne og de står nu og simrer i en gryde sammen med hals og indmad så jeg kan få en god sovs.. Men hvad med resten af anden?
Skal den i ovnen. ?? Nu? Senere? I en stegeso?
Skal den i grillen med flæskestegen? Nej, er bange for den tager for meget af varmen så stegen ikke bliver sprød...

Hmmm...
Mvh

-Helle

--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: MAD!

Post by aribeth »

I ovnen Helle... al snasket i bradepanden nedenunder anden giver en klassesauce sammen med fonden!
Raxacoricofallapatorius
User avatar
HHansen
Posts: 6997
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:01

Re: MAD!

Post by HHansen »

aribeth wrote:I ovnen Helle... al snasket i bradepanden nedenunder anden giver en klassesauce sammen med fonden!


Ja tak - i bradepande eller stegeso? Og skal jeg starte nu? Eller bare stege den traditionelt? Det er jo bare en ganske lille and :-)
Mvh

-Helle

--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: MAD!

Post by aribeth »

Steg den traditionelt (tiden taget i betragtning) og i bradepande...
Raxacoricofallapatorius
User avatar
HHansen
Posts: 6997
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:01

Re: MAD!

Post by HHansen »

aribeth wrote:Steg den traditionelt (tiden taget i betragtning) og i bradepande...


He - den er røget i rømertopfen og står ved 150 grader. Det har den gjort i en time eller halvanden nu...
Tror jeg vil se til den...
Mvh

-Helle

--------------------------------------------------------------------------------
I can manage without the bare necessities - it's my luxury I cant do without!
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: MAD!

Post by aribeth »

Det bliver garanteret også fantastisk.
Raxacoricofallapatorius
Post Reply