Vi har jo tonsvis af fine røde rønnebær i vores læbælte og så var det jeg tænkte at de må da kunne bruges til noget.
Og jeg har også fundet opskrifter på gele og den slags.
Men er der nogen der kan beskrive smagen af rønnebær? Jeg har hørt både surt og bittert, og det lyder jo ikke specielt delikat.
Hvad siger I, er det besværet værd at tilberede dem?
BeritH
Rønnebær
Re: Rønnebær
rønnebær ER sure og bitre...med mindre det er mougeotti-røn: der er de bare halvsøde og melede og kan tørres og bruges som "bornholmske rosiner"
Gele af halvt æbler og halvt røn bliver godt, synes jeg.
Gele af halvt æbler og halvt røn bliver godt, synes jeg.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Rønnebær
jeg kan godt lide rønnebær som Annette siger, sammen med æbler eller andet sødligt!
de har sådan en bitter smag... men jeg kan godt lide bitre ting!
de har sådan en bitter smag... men jeg kan godt lide bitre ting!
Raxacoricofallapatorius
Re: Rønnebær
Jeg kan ikke lide bitre ting, men nu prøver jeg, så må jeg se om det skal foræres væk
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Re: Rønnebær
Da jeg var barn plukkede vi "tonsvis" af rønnebær til Spritfabrikkerne........... jeg tror de blev brugt til Gammel Dansk.......... Puuuuh.........
Men tanken om æblegele med rønnebær tiltaler mig.......
Men tanken om æblegele med rønnebær tiltaler mig.......