nå, men i aften skal vi have spaghetti med kødsovs!
Helt enkelt, kød, grøntsager, krydderier og en dåse tomat... spaghetti og parmesan!
imorgen har min mor fødselsdag... jeg tror vi skal have kalvetyndsteg og noget havtaskekæber og så en eller anden dessert... jeg laver et par salater til...
igår fik vi noget der ikke minder om aftensmad, men det var virkelig de sidste reserver den stod på der klokken 18.... en pose pommes i ovnen med ketchup og mayo til... og cherrytomater...
Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
Raxacoricofallapatorius
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
min mormor lavede selv forloren skildpadde. af et kalvehovede...eller en kalveskank og en ditto tunge.
Det smagte dæleme godt. Cirka tusinde gange bedre end dåseversionen (som jeg ellers osse godt kunne lide indtil jeg opdagede at det havde et fedtindhold på 60%)
Hvis nogen har lyst at kaste sig ud i projektet, så har jeg faktisk opskriften liggende et sted..
Det smagte dæleme godt. Cirka tusinde gange bedre end dåseversionen (som jeg ellers osse godt kunne lide indtil jeg opdagede at det havde et fedtindhold på 60%)
Hvis nogen har lyst at kaste sig ud i projektet, så har jeg faktisk opskriften liggende et sted..
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
-
- Posts: 2533
- Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
idag: hakkebøf fra igår, med ris, tzazhici(stavning?), dampede gulerødder, og hjemmenasset Feta (-af Berit´s)
i morgen véd jeg ikke,- skal til koncert
i overmorgen véd jeg heller ikke,- skal til 90 års føsda og spise på restaurant Knapp i Åbenrå, det skulle være møggodt,- men det plejer Jeppesens steder jo at være...
i morgen véd jeg ikke,- skal til koncert
i overmorgen véd jeg heller ikke,- skal til 90 års føsda og spise på restaurant Knapp i Åbenrå, det skulle være møggodt,- men det plejer Jeppesens steder jo at være...
Misssophie
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
Jeg har aldrig smagt dåse forloren skildpadde eller fiskeboller............. og jeg tror der skal have været hungersnød i MEGET lang tid før jeg sætter tænderne ............ oki, jeg vil måske prøve at sluge uden komme til at smage........
Nå, vi har fået en særdeles veltillavet kartoffel/porresuppe med sprød knust bacon, persille og groft ristet brød til........ Uhmmm...... Det bedste var at jeg ikke selv havde lavet det......
Nå, vi har fået en særdeles veltillavet kartoffel/porresuppe med sprød knust bacon, persille og groft ristet brød til........ Uhmmm...... Det bedste var at jeg ikke selv havde lavet det......
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
nåja: vi spiste lynstegte grønsager (svampe, peberfrugt. squash, ærter) med soya og ingefær og hvidløg og nudler.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
jeg har engang fået forloren skildpadde hjemmelavet... og det var også godt, men jeg kan virkelig godt lide det på dåse... eller det kunne jeg da dengang for 15 år siden eller hvornår det nu er jeg sidst har fået det...
men 60% fedt!
men 60% fedt!
Raxacoricofallapatorius
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
I går:
Pasta med grøntsager og ostesauce...
I dag:
Rensdyrgryderester indtaget i wraps.
I morgen:
Kødpie med de sidste rensdyrgryderester + nogle rester af hvalbøf fra forleden. (Finhval...)
Derudover er der planlagt noget med mere rensdyr....
Og vi arbejder på at teste samtlige varianter frossen frugt i byen...
Brugsen har fx nogle smoothie-poser med portionspakket frugt, som er perfekt til madpakken....
Nu må der gerne komme hval på Brættet igen. Snart. Især finhval - som jeg bedre kan lide end sildepisker.
Hvalpræferencer. Det har jeg udviklet.
Pasta med grøntsager og ostesauce...
I dag:
Rensdyrgryderester indtaget i wraps.
I morgen:
Kødpie med de sidste rensdyrgryderester + nogle rester af hvalbøf fra forleden. (Finhval...)
Derudover er der planlagt noget med mere rensdyr....
Og vi arbejder på at teste samtlige varianter frossen frugt i byen...
Brugsen har fx nogle smoothie-poser med portionspakket frugt, som er perfekt til madpakken....
Nu må der gerne komme hval på Brættet igen. Snart. Især finhval - som jeg bedre kan lide end sildepisker.
Hvalpræferencer. Det har jeg udviklet.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
igår: Pasta med pesto på italiensk restaurant i Spanien, nærmere betegnet Algarrobo Costa. Mmmmmmmmm!
Idag: øøøøh lidt chokolade, nøddeblanding, tomat og øøøøhhhh....
Idag: øøøøh lidt chokolade, nøddeblanding, tomat og øøøøhhhh....
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
annetteB wrote:min mormor lavede selv forloren skildpadde. af et kalvehovede...eller en kalveskank og en ditto tunge.
Det smagte dæleme godt. Cirka tusinde gange bedre end dåseversionen (som jeg ellers osse godt kunne lide indtil jeg opdagede at det havde et fedtindhold på 60%)
Hvis nogen har lyst at kaste sig ud i projektet, så har jeg faktisk opskriften liggende et sted..
Ja tak - kom gerne med opskriften, udskæringen kan tilpasse til "nutidige" forhold
BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed
Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.
Morgenmad: havregryn med hakkede mandler og lidt kanel sukker og mælk.
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates