Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by aribeth »

nå, men i aften skal vi have spaghetti med kødsovs!

Helt enkelt, kød, grøntsager, krydderier og en dåse tomat... spaghetti og parmesan!

imorgen har min mor fødselsdag... jeg tror vi skal have kalvetyndsteg og noget havtaskekæber og så en eller anden dessert... jeg laver et par salater til...

igår fik vi noget der ikke minder om aftensmad, men det var virkelig de sidste reserver den stod på der klokken 18.... en pose pommes i ovnen med ketchup og mayo til... og cherrytomater...
Raxacoricofallapatorius
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by annetteB »

min mormor lavede selv forloren skildpadde. af et kalvehovede...eller en kalveskank og en ditto tunge.
Det smagte dæleme godt. Cirka tusinde gange bedre end dåseversionen (som jeg ellers osse godt kunne lide indtil jeg opdagede at det havde et fedtindhold på 60%)
Hvis nogen har lyst at kaste sig ud i projektet, så har jeg faktisk opskriften liggende et sted..
:ide:
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
misssophie
Posts: 2533
Joined: Thu 30. Jul 2009 11:01

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by misssophie »

idag: hakkebøf fra igår, med ris, tzazhici(stavning?), dampede gulerødder, og hjemmenasset Feta (-af Berit´s)

i morgen véd jeg ikke,- skal til koncert

i overmorgen véd jeg heller ikke,- skal til 90 års føsda og spise på restaurant Knapp i Åbenrå, det skulle være møggodt,- men det plejer Jeppesens steder jo at være...
Misssophie
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by Lena »

Jeg har aldrig smagt dåse forloren skildpadde eller fiskeboller............. og jeg tror der skal have været hungersnød i MEGET lang tid før jeg sætter tænderne ............ oki, jeg vil måske prøve at sluge uden komme til at smage........ :opkast:


Nå, vi har fået en særdeles veltillavet kartoffel/porresuppe med sprød knust bacon, persille og groft ristet brød til........ Uhmmm...... :aribeth: :aribeth: :aribeth: Det bedste var at jeg ikke selv havde lavet det......
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by annetteB »

nåja: vi spiste lynstegte grønsager (svampe, peberfrugt. squash, ærter) med soya og ingefær og hvidløg og nudler.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by aribeth »

jeg har engang fået forloren skildpadde hjemmelavet... og det var også godt, men jeg kan virkelig godt lide det på dåse... eller det kunne jeg da dengang for 15 år siden eller hvornår det nu er jeg sidst har fået det...

men 60% fedt! :plop: :wow:
Raxacoricofallapatorius
User avatar
99E
Posts: 8010
Joined: Fri 18. Nov 2005 09:33

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by 99E »

I går:
Pasta med grøntsager og ostesauce...

I dag:
Rensdyrgryderester indtaget i wraps.

I morgen:
Kødpie med de sidste rensdyrgryderester + nogle rester af hvalbøf fra forleden. (Finhval...)

Derudover er der planlagt noget med mere rensdyr.... :lol:

Og vi arbejder på at teste samtlige varianter frossen frugt i byen... :ehh:
Brugsen har fx nogle smoothie-poser med portionspakket frugt, som er perfekt til madpakken....

Nu må der gerne komme hval på Brættet igen. Snart. Især finhval - som jeg bedre kan lide end sildepisker.
Hvalpræferencer. Det har jeg udviklet.
- Ninie.

It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
User avatar
CXEC
Posts: 9091
Joined: Mon 21. Nov 2005 14:26

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by CXEC »

igår: Pasta med pesto på italiensk restaurant i Spanien, nærmere betegnet Algarrobo Costa. Mmmmmmmmm! :aribeth:

Idag: øøøøh lidt chokolade, nøddeblanding, tomat og øøøøhhhh....
Venlige tanker

CXEC



"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
User avatar
BeritH
Posts: 3114
Joined: Mon 3. Mar 2008 12:08

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by BeritH »

annetteB wrote:min mormor lavede selv forloren skildpadde. af et kalvehovede...eller en kalveskank og en ditto tunge.
Det smagte dæleme godt. Cirka tusinde gange bedre end dåseversionen (som jeg ellers osse godt kunne lide indtil jeg opdagede at det havde et fedtindhold på 60%)
Hvis nogen har lyst at kaste sig ud i projektet, så har jeg faktisk opskriften liggende et sted..
:ide:


Ja tak - kom gerne med opskriften, udskæringen kan tilpasse til "nutidige" forhold :-)

BeritH
Nej gud fri mig da vel om jeg skulle mene noget om det - offentligt!

Husk at jeg skal tituleres Deres Velærværdighed

Nu med egen kirke - frelse og syndsforladelse tilbydes mod mindre vederlag
User avatar
CXEC
Posts: 9091
Joined: Mon 21. Nov 2005 14:26

Re: Hvad spiser vi i dag? og i morgen....og i overmorgen.

Post by CXEC »

Morgenmad: havregryn med hakkede mandler og lidt kanel sukker og mælk.
Venlige tanker

CXEC



"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Post Reply