trukket gris

Her kan du snakke om al det, der ikke hører hjemme på de andre fora! Al den snak der plejer at løbe i Rytterstuen - det er her! Intet er forbudt - bare du følger dansk lov.
Susmh
Posts: 487
Joined: Mon 20. Feb 2006 12:32

trukket gris

Post by Susmh »

Hej Alle

Jeg vil gerne lave pulled pork i dag, men kan ikke finde en opskrift i striglekogebogen, er der nogen der kan anbefale en god opskrift?
Susanne

Always look at the bright side of life.
User avatar
KirstenR
Posts: 44
Joined: Wed 21. Mar 2012 16:39

Re: trukket gris

Post by KirstenR »

Se her: http://strigler.dk/viewtopic.php?f=9&t=10922

Jeg fik endelig taget mig sammen til at prøve, da jeg havde læst den tråd - det er en spise for guder, mums! :aribeth:
mvh
Kirsten
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

Re: trukket gris

Post by Lena »

Uhmmm............... trækkersvin!!!

:aribeth: :aribeth:
User avatar
KirstenR
Posts: 44
Joined: Wed 21. Mar 2012 16:39

Re: trukket gris

Post by KirstenR »

P.S. Og efter at have prøvet både kød, der var havde trukket med krydderierne 4-5 timer og næste gang fra dagen i forvejen, så bliver det absolut den lange marinering næste gang.
mvh
Kirsten
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

Re: trukket gris

Post by Lena »

Ja, det tager bestemt ikke skade af den lange trækketid...... Det er jo dét jeg synes er så frygtelig dejligt ved pulled pork... det tager nøjagtig den tid det tager og en time eller to fra eller til betyder ikke en skid.

Lige madlavning efter mit hoved!
Pia
Posts: 1880
Joined: Thu 29. Apr 2010 11:28

Re: trukket gris

Post by Pia »

Vi skal have det på søndag, med kartoffelmos og sovs + salat.

Der kommer hele familien og så er let mad sagen!
User avatar
annetteB
Posts: 11902
Joined: Tue 29. Nov 2005 11:53

Re: trukket gris

Post by annetteB »

gad vide, om jeg trækker forkert i det der svin?
For jeg får altså ikke kulinariske orgasmer på stribe af pulepork?
Ok, det er mørt - men det skulle det faneme da osse gerne blive, når det har okkuperet ovnen i et halvt døgn?
Smager for så vidt osse ok, men det skulle ikke være ret meget mere besværligt at lave end det er, før jeg ikke syntes det var umagen værd.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: trukket gris

Post by aribeth »

du føler dig med andre ord ikke pulet af svinet, Annette?
Raxacoricofallapatorius
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: trukket gris

Post by aribeth »

ELLER, føler du dig røvpulet af svinet?
Raxacoricofallapatorius
User avatar
aribeth
Administrator
Posts: 3801
Joined: Sat 2. Jul 2011 18:26

Re: trukket gris

Post by aribeth »

det ER heller ikke et gastronomisk orgastisk højdepunkt... men det er stadig godt!
Raxacoricofallapatorius
Post Reply