Hej Alle
Jeg vil gerne lave pulled pork i dag, men kan ikke finde en opskrift i striglekogebogen, er der nogen der kan anbefale en god opskrift?
trukket gris
trukket gris
Susanne
Always look at the bright side of life.
Always look at the bright side of life.
Re: trukket gris
Se her: http://strigler.dk/viewtopic.php?f=9&t=10922
Jeg fik endelig taget mig sammen til at prøve, da jeg havde læst den tråd - det er en spise for guder, mums!
Jeg fik endelig taget mig sammen til at prøve, da jeg havde læst den tråd - det er en spise for guder, mums!
mvh
Kirsten
Kirsten
Re: trukket gris
Uhmmm............... trækkersvin!!!
Re: trukket gris
P.S. Og efter at have prøvet både kød, der var havde trukket med krydderierne 4-5 timer og næste gang fra dagen i forvejen, så bliver det absolut den lange marinering næste gang.
mvh
Kirsten
Kirsten
Re: trukket gris
Ja, det tager bestemt ikke skade af den lange trækketid...... Det er jo dét jeg synes er så frygtelig dejligt ved pulled pork... det tager nøjagtig den tid det tager og en time eller to fra eller til betyder ikke en skid.
Lige madlavning efter mit hoved!
Lige madlavning efter mit hoved!
Re: trukket gris
Vi skal have det på søndag, med kartoffelmos og sovs + salat.
Der kommer hele familien og så er let mad sagen!
Der kommer hele familien og så er let mad sagen!
Re: trukket gris
gad vide, om jeg trækker forkert i det der svin?
For jeg får altså ikke kulinariske orgasmer på stribe af pulepork?
Ok, det er mørt - men det skulle det faneme da osse gerne blive, når det har okkuperet ovnen i et halvt døgn?
Smager for så vidt osse ok, men det skulle ikke være ret meget mere besværligt at lave end det er, før jeg ikke syntes det var umagen værd.
For jeg får altså ikke kulinariske orgasmer på stribe af pulepork?
Ok, det er mørt - men det skulle det faneme da osse gerne blive, når det har okkuperet ovnen i et halvt døgn?
Smager for så vidt osse ok, men det skulle ikke være ret meget mere besværligt at lave end det er, før jeg ikke syntes det var umagen værd.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Re: trukket gris
det ER heller ikke et gastronomisk orgastisk højdepunkt... men det er stadig godt!
Raxacoricofallapatorius