Page 1 of 1

Tomat-Chilli suppe

Posted: Sat 17. Jan 2009 14:38
by Pernille B
[b:17b0d48ddd]Tilberedningstid:[/b:17b0d48ddd]
Maks 30 min.

[b:17b0d48ddd]Antal personer retten er beregnet til:[/b:17b0d48ddd]
4-6

[b:17b0d48ddd]Ingredienser:[/b:17b0d48ddd]
2 charlotteløg
3 fed hvidløg
1 rød chilli uden kerner
3 dåser flåede hakkede tomater
1 liter grønsagsboullion
karry
salt og peber

[b:17b0d48ddd]Tilbehør:[/b:17b0d48ddd]
Brødcroutoner
Hvidløgsflutes

[b:17b0d48ddd]Fremgansmåde - for dummies:[/b:17b0d48ddd]
Løg, hvidløg samt samt chilli hakkes.
Svitses i en gryde med karry.
Flåede tomater samt grønsagsboullion tilsættes.
Blendes med stavblender og smages til med salt og peber.

[b:17b0d48ddd]Særligt at være opmærksom på:[/b:17b0d48ddd]
Husk endelig at fri chilli for kerner, da suppen ellers bliver alt alt for stærk.

[b:17b0d48ddd]Fryseegnet/ikke-fryseegnet :[/b:17b0d48ddd]
Kan sagtens fryses.

Tomat-Chilli suppe

Posted: Mon 19. Jan 2009 10:46
by Frieser9460
Uhm, den lyder lækker... men kan man ikke undlade hvidløgen???

Jeg har været så uheldig at blive født allergisk overfor hvidløg... jeg :opkast: hver gang jeg uforvarende kommer til at spise det stads... :ked:

Re: Tomat-Chilli suppe

Posted: Tue 20. Jan 2009 21:07
by Pernille B
Selvfølgelig kan hvidløgen undgås.....
:askepot: