Frisk pasta med laks og flødesauce
Posted: Thu 9. Jun 2011 13:28
Jeg bruger ca. (til en person)
125g frisk pasta (en halv pakke pastella)
125g laks
Halv flaske cremefine (piskefløde kan sagtens bruges)
Revet hvidløg, salt, peber og sennepspulver efter smag
Laksen skæres i små stykker og ristes på en pande
Pastaen koges efter anvisning på pakken
Fløde blandes med hvidløg, salt, peber og sennepsulver og får en hurtigt opkog (husk at røre rundt)
Så er det hele færdigt og blandes sammen. Velbekomme
125g frisk pasta (en halv pakke pastella)
125g laks
Halv flaske cremefine (piskefløde kan sagtens bruges)
Revet hvidløg, salt, peber og sennepspulver efter smag
Laksen skæres i små stykker og ristes på en pande
Pastaen koges efter anvisning på pakken
Fløde blandes med hvidløg, salt, peber og sennepsulver og får en hurtigt opkog (husk at røre rundt)
Så er det hele færdigt og blandes sammen. Velbekomme