Page 1 of 1

Lyn - Nudler med diverse

Posted: Sun 13. Jan 2008 09:36
by Lone
Kinesiske nudler, ca en halv plade pr. person
Grøntsager: gulerødder, broccoli, porrer, løg, peberfrugt, slikærter osv.
Alt i skiver eller småstykker
Hakkede tomater på dåse, 1-2 afhængig af den øvrige mængde
Kyllingefilet
Olie til stegning
krydderier: chili, cayenne, salt , peber , oregano, koriander, karrypasta

Olien varmes og krydderier stegs heri.
Kødet, i småstykker, steges i olien til gennemstegt.
Grøntsager smides i og steger sammen med kød og hakkede tomater til passende mørhedsgrad - må gerne være sprøde
Nudler koges efter anvisning på pakken og dryppes af i si.
Vendes herefter i kød og grøntsager - en madpincet er frenragende til formålet - g steger med nogle minutter.
Retten kan tåle og stå at snurre nogen tid - eller bare spises straks.

Fryseegnet: Uden tvivl

Lyn - Nudler med diverse

Posted: Sun 13. Jan 2008 17:28
by KatieKat
Jeg synes altid nudler bliver slatne og kedelige hvis man koger dem. Så lærte den kinesiske kok jeg arbejdede sammen med at hvis man sætter dem i blød i koldt vand en times tid og derefter putter dem med på panden eller i wokken sammen med de andre ting og lader dem stege et par minutter, så bliver de meget bedre...

Lyn - Nudler med diverse

Posted: Sun 13. Jan 2008 17:42
by aribeth
Det var godt nok lang tid en times tid synes jeg....
Jeg sætter mine i blød i varmt vand højst 10 minutter, afhængig af om det er glasnudler, risnudler om de er tykke eller tynde, men allernemmest er det at læse på pakken hvad der står... faktisk er det ganske oftest det helt rigtige at gøre. Mine yndlingsnudler for tiden, som er nogle fine tynde risnudler skal bare ligge i blød i varmt vand i 1 til 2 minutter.

Det lyder i øvrigt lækkert Lone, jeg vil snart have nudler igen!

Katrine

Lyn - Nudler med diverse

Posted: Sun 13. Jan 2008 18:42
by Lone
Jeg putter mine i kogende vand i 3 minutter.

det smager iøvrigt bedre, hvis man undlader tomat og tilsætter kokosmælk og rigtig meget chili.