500 gram hakket lam/okse
1 stort løg
1 stor gulerod
2 fed hvidløg
2 spsk worcestershire sauce
1 dåse tomatpure
Frisk timian
Frisk rosmarin
150 ml rødvin
200 ml hønseboullion
Salt og peber
Kartoffelmos:
1 kg kartofler
En sjat mælk
Smør
2 æggeblommer
Friskrevet parmesan
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Brun kødet og tilsæt revet gulerod, løg og hvidløg
Tilsæt alle krydderierne, og til sidst en god sjat rødvin og hønseboullion og lad simre i 5-10 minutter
Imens skal de kogte kartofler moses med æggeblommer, smør, mælk og parmesan. Smages til med salt og peber
Pien laves i et fad med kødsaucen nederst og kartoffelmos på toppen. Sluttes af med lidt mere revet parmesan
Sættes i en forvarmet ovn (200 grader) til den er gylden på toppen, så ca. 20 minutter
Sheperds pie ala Gordon Ramsey
- SuttiMusen
- Posts: 113
- Joined: Fri 10. Jul 2009 14:18
Sheperds pie ala Gordon Ramsey
Er helt vild med Netto!