Page 1 of 1

Alex' Indiske Grøntsagsfad

Posted: Sun 29. May 2011 13:45
by 99E
OK, det mest indiske er, at der er karryris til...

Gør sådan:
Tag et ovnfast fad, og grøntsager, der til sammen kan fylde det...
Squash
Løg
Hvidløg
...ovenstående skæres i mundrette stykker og svitses på en pande...

Gulerødder
Blomkål
Broccoli
...koges halvvejs møre i mundrette bidder....

Smør
Mælk
Mel
Muskatnød og
Ost
....som du laver en bechamel af.

Put de stegte/kogte grøntsager i fadet, krydr evt. med salt, peber og karry, hæld bechamel over og drys med cashewnødder.
Smid det i ovnen ved en temperatur, du ka' li' (jeg ville prøve ved 175 grader) i en halv time, til det hele er varmt og mørt.

Tag nu nogle
Kogte, kolde ris, som du steger i
Olie og krydrer med
Rigeligt karry,
salt og peber.

I mellemtiden er grøntsagerne færdige og du kan spise...

Re: Alex' Indiske Grøntsagsfad

Posted: Sun 5. Jun 2011 11:03
by CXEC
Jeg kan ikke lide varm Broccoli og tvivler på at varm blomkål ville være lige mig, ellers lyder det ok!