Ricottaost er genialt!
Man kan gøre alt muligt med det, inklusive at varme det op (fx bage det eller grille det) fordi det ikke smelter! Lidt ligesom den der Halloumi-ost...
Sådan gør du:
Følg instruktionerne på denne hjemmeside:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hjemmelavet-ricotta-paneer
Særligt at være opmærksom på:
Jeg brugte hvidvinseddike i stedet for citronsaft eller alm. eddike - det gav en god, mild smag.
Ricotta - sådan da.
Ricotta - sådan da.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Re: Ricotta - sådan da.
Ricotta-ost styrer. Genialt som fyld i pasta sammen med spinat - og til mange andre ting
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground