120 gr. gulerødder
120 gr. grønne bønner
120 gr. kartofler
120 gr. auberginer
120 gr. grønærter
2 1/4 dl. vand
Skær alt i småstykker (½-1 x ½-1 cm) og kom i vand. Kog op og kom låg på. Kog 3-4 min.
60 gr. revet kokosnød
4 grønne chilier
1½ dl. vand
2 spsk. blå birkes
1½ tsk salt
3 hakkede tomater
1 spsk youghurt
1 tsk garam masala
Bland kokos, chilier, vand, birkes og salt. Blend. Hæld over grøntsagerne og bland. Kog, og efter fem minutter tilsættes hakkede tomater, youghurt og garam masala. Kog yderligere fem minutter indtil tomaterne er gået i ét med saucen.
Tilbehør: ris og frisk koriander
Grøn corma (indisk ret)
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling