Page 1 of 1

Minnas Tomatsuppe

Posted: Thu 6. Dec 2007 16:13
by KatieKat
Tomatsuppe.
Kanske den er ganske banal, men nøj det er guf efter en kold dag i stalden.

4 - 6 dåser hakkede tomater, som lige skal have en tur med stavblenderen,
1/2 liter fløde,
Oregano, basilikum, hvidløg (rigtig meget, det holder vampyrer og forkølelse fra døren), salt og peber,
bacon efter behov, som skal være sprødt og drysses henover portionen,
Creme fraiche eller bøffelmozarella

Tilbehør: Godt lunt italiensk tomat/oliven brød med smør. Skal nok prøve at finde opskriften på brødet i gemmerne.

Bacon ristes, tomaterne blendes, koges op, tilsæt krydderier, hvidløg og fløde, koges op/småsimrer.
Server rygende varm med en klat creme fraiche i midten eller skiveskåret bøffelmozarella, lidt frisk basilikum drysset henover og bacon drysset med rund hånd rundt om. Frisbagt lunt brød til og guf løs på en kold dag.
Rester kan fryses ned og bruges til spaghetti med kødsovs, hjemmelavet kartoffelmos, lasagne eller når man er småkold og har brug for en luner.

Vil bare lige sige at denne portion er der som regel til spaghetti med kødsovs dagen efter. HVIS der er noget tilbage. ;-)