peberfrugtsovs til pasta
Posted: Tue 4. Dec 2007 21:29
[b:2f43f1c77e]Ingredienser:[/b:2f43f1c77e]
1 spsk smør
2 løg
2 fed hvidløg
4 tykkødede peberfrugter (ikke grønne. Og ikke snackpebere)
salt
fløde
[b:2f43f1c77e]Fremgangsmåde:[/b:2f43f1c77e]
snit løg og peberfrugter fint
pres hvidløget.
steg alle tre ting i smørret ved svag varme: det skal ikke tage farve, bare blive blødt og mørt.
Hæld fløde over, smag til med salt. kog videre ved lav varme til fløden tykner lidt.
Serveres med pasta og en hård og en blød revet ost (fx cheddar og parmesan)
[b:2f43f1c77e]Tips:[/b:2f43f1c77e]
Det er muligt at bruge en blanding af kaffefløde og mælk, hvis man vil spare på fedtet, men så skal sovsen jævnes med lidt maizena.
[b:2f43f1c77e]Til kødædere:[/b:2f43f1c77e]
En gnalling røget skinke i små tern gør skam ingen skade.
1 spsk smør
2 løg
2 fed hvidløg
4 tykkødede peberfrugter (ikke grønne. Og ikke snackpebere)
salt
fløde
[b:2f43f1c77e]Fremgangsmåde:[/b:2f43f1c77e]
snit løg og peberfrugter fint
pres hvidløget.
steg alle tre ting i smørret ved svag varme: det skal ikke tage farve, bare blive blødt og mørt.
Hæld fløde over, smag til med salt. kog videre ved lav varme til fløden tykner lidt.
Serveres med pasta og en hård og en blød revet ost (fx cheddar og parmesan)
[b:2f43f1c77e]Tips:[/b:2f43f1c77e]
Det er muligt at bruge en blanding af kaffefløde og mælk, hvis man vil spare på fedtet, men så skal sovsen jævnes med lidt maizena.
[b:2f43f1c77e]Til kødædere:[/b:2f43f1c77e]
En gnalling røget skinke i små tern gør skam ingen skade.