Verdens bedste vegetar pastaret
Posted: Mon 4. Jun 2007 17:57
[b:07a5e53c68]Tilberedningstid: [/b:07a5e53c68] 10 minutter max.
[b:07a5e53c68]Antal personer retten er beregnet til: [/b:07a5e53c68] 2-4
[b:07a5e53c68]Ingredienser: [/b:07a5e53c68]
Pasta og det skal helst være Penne, eller noget der minder om det.
Et bundt grønne asparges
En bakke cherrytomater
to fed hvidløg
En tørret chili, eller en frisk
Parmesan
[b:07a5e53c68]Fremgansmåde - for dummies: [/b:07a5e53c68]
Mens pastaen koges laver du grøntsagerne.
Gør aspargsene i stand, altså bræk det nederste af dem af. Blancher dem i et minut eller deromkring, så de kun lige er kogte udenpå.
halver cherrytomaterne.
Skær de blancherede asparges i stykker på ca. 4 cm.
Hak chilien og hvidløgene.
Hæld olivenolie på en pande og smid chili og hvidløg på panden sammen med aspargsene og cherrytomaterne, det skal ca. stege i et par minutter eller tre. hæld lidt af pastavandet ved ind imellem, altså bare en lille skefuld ind imellem, det giver en god sauce. Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra dem og de smides på panden og det hele vendes sammen, smag til med salt og lidt peber.
Put det i en skål og put friskrevet parmesan over.
[b:07a5e53c68]Særligt at være opmærksom på: [/b:07a5e53c68] Det smager afsindigt godt...
Hilsen
Katrine
[b:07a5e53c68]Antal personer retten er beregnet til: [/b:07a5e53c68] 2-4
[b:07a5e53c68]Ingredienser: [/b:07a5e53c68]
Pasta og det skal helst være Penne, eller noget der minder om det.
Et bundt grønne asparges
En bakke cherrytomater
to fed hvidløg
En tørret chili, eller en frisk
Parmesan
[b:07a5e53c68]Fremgansmåde - for dummies: [/b:07a5e53c68]
Mens pastaen koges laver du grøntsagerne.
Gør aspargsene i stand, altså bræk det nederste af dem af. Blancher dem i et minut eller deromkring, så de kun lige er kogte udenpå.
halver cherrytomaterne.
Skær de blancherede asparges i stykker på ca. 4 cm.
Hak chilien og hvidløgene.
Hæld olivenolie på en pande og smid chili og hvidløg på panden sammen med aspargsene og cherrytomaterne, det skal ca. stege i et par minutter eller tre. hæld lidt af pastavandet ved ind imellem, altså bare en lille skefuld ind imellem, det giver en god sauce. Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra dem og de smides på panden og det hele vendes sammen, smag til med salt og lidt peber.
Put det i en skål og put friskrevet parmesan over.
[b:07a5e53c68]Særligt at være opmærksom på: [/b:07a5e53c68] Det smager afsindigt godt...
Hilsen
Katrine