Page 1 of 1

agurkekopper med sødt/stærkt fyld

Posted: Sat 11. Feb 2012 15:12
by annetteB
skær den reelle del af en agurk i tre dele. marker midten på hver del, og skær den over ved markeringen med små siksaksnit med en tynd, skarp kniv: du har nu 6 agurkestykker hver med en flad bund og en takket kant. Udhul agurkestykkerne fra den takkede side.

Til fyldet hakkes 1 røde chili, 2 forårsløg og en håndfuld saltede ristede jordnødder meget meget fint. Tilsæt 2 tsk citron eller limesaft og 1 spsk sukker og bland det hele godt.
top fyldet op i de små agurkekopper og stil dem i køleskabet i en halv times tid eller lign - mens du laver det varme mad.
Serveres som snack eller som tilbehør til en varm (thaiinspireret) ret.

hvis det skal være helt rigtigt skal de garneres med nuttede små dybstegte sprøde løgringe af skalotteløg....men det glemte vi.
:fy: