[b:6a1cfa1013]Tilberedningstid: [/b:6a1cfa1013] 5 minutter
[b:6a1cfa1013]Antal personer retten er beregnet til:[/b:6a1cfa1013] 2-4
[b:6a1cfa1013]Ingredienser: [/b:6a1cfa1013]
En dåse TORSKErogn eller røgede bukser
et lille nyt løg, rød eller zittauer
Kapers
creme fraiche
mayonnaise
dild
salt og peber
citron
[b:6a1cfa1013]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:6a1cfa1013]
Åbn dåsen og put rognen i en skål. Bruger du bukser så fjern yderhinden. Tilsæt ca. to spsk creme fraiche og 1-2 spsk god mayonnaise, afhængig af hvor cremet du vil have det.
Mos det sammen med en gaffel og tilsæt citronsaft og salt og peber efter smag.
Hak løget og bland det i sammen med kapers efter smag og en håndfuld hakket dild.
Server på godt brød, både rugbrød og lyst brød.
Katrine
Torskerognsalat
Torskerognsalat
Uhm, det lyder godt. Elsker torskerogn - især den røgede, men jeg synes aldrig man kan finde det mere?
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Torskerognsalat
næh du har ret, det er sgu næsten ikke til at finde mere, men man kan være heldig at falde over det hos en fiskebil engang imellem. Ellers sælger Netto det nogen gange og det kan godt gå an.
Katrine
Katrine
Torskerognsalat
JA, jeg undrede egentlig også over hvor pokker røget torskerogn var blevet af, men det er ikke kun mig, kan jeg læse.
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Torskerognsalat
Røget torskerogn - det har jeg ikke fået, siden vi flyttede fra Danmark... Det må skrives på to-do-listen til den næste Danmarkstur (måske skulle jeg gardere og få min mor til at snakke med hendes lokale fiskemand??) :aribeth:
Og torskerognssalat er også bare nam, men torskerogn på dåse kan vi dog skaffe hernede :-)
Og torskerognssalat er også bare nam, men torskerogn på dåse kan vi dog skaffe hernede :-)
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Torskerognsalat
Jaja, det på dåse har vi fortsat, det er bukserne der er svære at finde synes jeg? :brok:
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
- Stimata Doamna
- Posts: 6496
- Joined: Wed 20. Dec 2006 11:58
Torskerognsalat
I Luxembourg er det svært at finde torskerogn overhovedet :-)
Venlig hilsen
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Randi
Riding ... the art of keeping a horse between you and the ground
Torskerognsalat
den er rigtig god - jeg brugte dog Fromage Frais (fordi det havde vi) og mayonnaise - og lidt mere end i de angivne mængder. Det blev spist med friskbagt brød, hårdkogte æg og noget salat. Nammenam.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Torskerognsalat
Bo lavede en version med Karry! SMUMS! :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :elsk:
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates