Torskerognsalat
Posted: Wed 25. Jul 2007 13:00
[b:6a1cfa1013]Tilberedningstid: [/b:6a1cfa1013] 5 minutter
[b:6a1cfa1013]Antal personer retten er beregnet til:[/b:6a1cfa1013] 2-4
[b:6a1cfa1013]Ingredienser: [/b:6a1cfa1013]
En dåse TORSKErogn eller røgede bukser
et lille nyt løg, rød eller zittauer
Kapers
creme fraiche
mayonnaise
dild
salt og peber
citron
[b:6a1cfa1013]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:6a1cfa1013]
Åbn dåsen og put rognen i en skål. Bruger du bukser så fjern yderhinden. Tilsæt ca. to spsk creme fraiche og 1-2 spsk god mayonnaise, afhængig af hvor cremet du vil have det.
Mos det sammen med en gaffel og tilsæt citronsaft og salt og peber efter smag.
Hak løget og bland det i sammen med kapers efter smag og en håndfuld hakket dild.
Server på godt brød, både rugbrød og lyst brød.
Katrine
[b:6a1cfa1013]Antal personer retten er beregnet til:[/b:6a1cfa1013] 2-4
[b:6a1cfa1013]Ingredienser: [/b:6a1cfa1013]
En dåse TORSKErogn eller røgede bukser
et lille nyt løg, rød eller zittauer
Kapers
creme fraiche
mayonnaise
dild
salt og peber
citron
[b:6a1cfa1013]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:6a1cfa1013]
Åbn dåsen og put rognen i en skål. Bruger du bukser så fjern yderhinden. Tilsæt ca. to spsk creme fraiche og 1-2 spsk god mayonnaise, afhængig af hvor cremet du vil have det.
Mos det sammen med en gaffel og tilsæt citronsaft og salt og peber efter smag.
Hak løget og bland det i sammen med kapers efter smag og en håndfuld hakket dild.
Server på godt brød, både rugbrød og lyst brød.
Katrine