Page 1 of 1

Æggesalt

Posted: Wed 27. Jun 2007 22:47
by CXEC
[b:2d201a80c4]Tilberedningstid:[/b:2d201a80c4]

Højest 20 min

[b:2d201a80c4]Antal personer retten er beregnet til:
[/b:2d201a80c4]
2 +

[b:2d201a80c4]Ingredienser:
[/b:2d201a80c4]

6 stk æg fra hjemmeavlede høns - hvis man har sådan nogle?
Mayonaise
Karry
Peber
Bacon i tern - kun en lillebitte rest som man alligevel har til overs og ikke ved hvad man skal stille op med

[b:2d201a80c4]Fremgansmåde - for dummies:[/b:2d201a80c4]

Kog æggene til de er hårdkogte, pil skallen af under koldtvand i afkølet tilstand. Mos æggene ud i en skål således at det er en lidt grov smulder af æg i skålen. kom mayonaise i en passende mængde i. Kværn peber ned i og rør rundt.
Steg Baconnen på en pande uden brug af fedt stof, når det har opnået den ønskværdige grad af sprødhed tages det af varmen og køles lidt ned inden det lægges på køkkenrulle for at det overskdende fedt ikke hældes med ned i æggesalaten.

[b:2d201a80c4]Særligt at være opmærksom på:[/b:2d201a80c4]

Smager TÆSKE GODT og sætter sig på sidebenene.

[b:2d201a80c4]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:2d201a80c4]

Ikke fryseegnet.

Æggesalt

Posted: Sat 30. Jun 2007 16:15
by KatieKat
Den ligner min opskrift på æggesalat meget og jeg kan lige tilføje at stærk sennep, citronsaft og radiser kan give den et ret lækkert pift.

Æggesalt

Posted: Fri 19. Oct 2007 22:31
by CXEC
:viben: :viben: Det er lige gået op for mig at der står ÆGGESALT ikke ÆGGESALAT! :viben: