All American Chocolate Cupcakes
Posted: Sun 7. Nov 2010 15:13
Ingredienser:
2 æg
2 dl sukker
3,5 dl hvedemel
2 spsk bagepulver
1 dl kakaopulver (rent)
0,5 tsk salt
175 g smeltet smør
1,75 dl mælk
0,5 tsk vanillesukker
1-2 dl hasselnødder
1-2 dl valnødder
1-2 dl mandler
- Alle nødder hakkes groft
100 gram mælkechokolade
100 gram mørk chokolade
- Hakkes groft
15 store marshmallows delt i kvarte.
Gør sådan:
Pisk æg og sukker lyst og skummende.
Rør alle øvrige ingredienser i æggemassen med en ske.
Fordel i muffinforme (der bliver ca. 24 stk i alm. små forme) og bag ved 175 grader i 20-25 minutter.
Glasur:
200 gram crunchy peanut butter
200 gram flødeost (Philadelphia Light)
2 dl flormelis
Rør sammen, fordel på muffins. Nok til 24 stk.
2 æg
2 dl sukker
3,5 dl hvedemel
2 spsk bagepulver
1 dl kakaopulver (rent)
0,5 tsk salt
175 g smeltet smør
1,75 dl mælk
0,5 tsk vanillesukker
1-2 dl hasselnødder
1-2 dl valnødder
1-2 dl mandler
- Alle nødder hakkes groft
100 gram mælkechokolade
100 gram mørk chokolade
- Hakkes groft
15 store marshmallows delt i kvarte.
Gør sådan:
Pisk æg og sukker lyst og skummende.
Rør alle øvrige ingredienser i æggemassen med en ske.
Fordel i muffinforme (der bliver ca. 24 stk i alm. små forme) og bag ved 175 grader i 20-25 minutter.
Glasur:
200 gram crunchy peanut butter
200 gram flødeost (Philadelphia Light)
2 dl flormelis
Rør sammen, fordel på muffins. Nok til 24 stk.