Sticky Buns
Posted: Sun 14. Jun 2009 11:16
Kanelsnegle er gode.
Sticky Buns er bedre...!
Her er en modificeret opskrift fra "The Floured Apron", det lokale bageri i Pagosa Springs.
2,5-3 dl kærnemælk. Og brug nu den økologiske, der rent faktisk smager godt, ikke?!
Lidt over en halv dl smeltet smør
En halv pakke gær
...blandes med...
1 æg
lidt over 1 dl sukker
En halv tsk salt
Ca 8 dl hvedemel
Ælt grundigt og lad hæve til mindst dobbelt størrelse.
Rulles ud i et rektangel, der er ca. 30 cm på den korteste led og 1-2 cm tykt.
Læg fyld på, kogt af:
250 gr. brun farin
50 gr. smør
Oven på fyldet drysses hakkede valnødder med rund hånd (Det burde have været pecannødder...)
Rul det hele sammen og skær ud i 3-4 cm tykke "snegle".
Sneglene lægges på en bageplade, og der hældes en passende mængde ahornsirup på, og lægges ekstra hele valnødder på som pynt.
Jeg brugte i alt sådan en "Netto-valnødde-pakke" - og det var i virkeligheden ikke nok.
Bages 20-30 min. ved 200 grader.
Sticky Buns er bedre...!
Her er en modificeret opskrift fra "The Floured Apron", det lokale bageri i Pagosa Springs.
2,5-3 dl kærnemælk. Og brug nu den økologiske, der rent faktisk smager godt, ikke?!
Lidt over en halv dl smeltet smør
En halv pakke gær
...blandes med...
1 æg
lidt over 1 dl sukker
En halv tsk salt
Ca 8 dl hvedemel
Ælt grundigt og lad hæve til mindst dobbelt størrelse.
Rulles ud i et rektangel, der er ca. 30 cm på den korteste led og 1-2 cm tykt.
Læg fyld på, kogt af:
250 gr. brun farin
50 gr. smør
Oven på fyldet drysses hakkede valnødder med rund hånd (Det burde have været pecannødder...)
Rul det hele sammen og skær ud i 3-4 cm tykke "snegle".
Sneglene lægges på en bageplade, og der hældes en passende mængde ahornsirup på, og lægges ekstra hele valnødder på som pynt.
Jeg brugte i alt sådan en "Netto-valnødde-pakke" - og det var i virkeligheden ikke nok.
Bages 20-30 min. ved 200 grader.