Page 2 of 3
en Gunillakage
Posted: Wed 24. Dec 2008 11:31
by annetteB
jeg har osse bagt - i nat!
Så jeg skal nok være sød og prøve at måle mængden af vand til sukkerlagen her idag.
:linski:
en Gunillakage
Posted: Wed 24. Dec 2008 14:01
by annetteB
Så - der går cirka 2 dl kogende vand til 4 dl sukker!
(er du så glad, fru gusse? :lea:)
en Gunillakage
Posted: Wed 24. Dec 2008 14:39
by 99E
Mmmh, sirupslagkage!
Men heldigvis har vi masser af Dorthe-cookies!
en Gunillakage
Posted: Wed 24. Dec 2008 15:24
by Lena
[quote:9b2b24de13="atengstedt"]Så - der går cirka 2 dl kogende vand til 4 dl sukker!
(er du så glad, fru gusse? :lea:)[/quote:9b2b24de13]
Rigtig glædelig jul til dig Annette............... :elsk:
en Gunillakage
Posted: Mon 19. Jan 2009 22:15
by sinesmølf
kan smør cremen laves dagen før? eller bliver det for bøvlet at smøre ud når det har stået?
Re: en Gunillakage
Posted: Fri 23. Jan 2009 19:31
by annetteB
smørcremen kan godt røres dagen før og så overnatte på køl....så skal den bare tages ud i god tid, så den kan blive blød igen inden den skal smøres på bundene.
Re: en Gunillakage
Posted: Fri 20. Nov 2009 18:28
by Lena
Her er den Ped!
Uhmmm................
Re: en Gunillakage
Posted: Sat 21. Nov 2009 11:52
by Lena
Så har jeg fået købt det jeg manglede til "Gunilla" kagen.
Re: en Gunillakage
Posted: Tue 12. Jan 2010 23:54
by sinesmølf
Tror du godt jeg kan få den ud af en rugbrødsform? eller brænder den meget fast?
Re: en Gunillakage
Posted: Wed 13. Jan 2010 21:03
by annetteB
hvis formen er smurt og drysset med mel, så skal den nok slippe pænt.