Grove tranebærmuffins
Posted: Thu 6. Nov 2008 19:11
[b:7f02e9287e]Tilberedningstid: [/b:7f02e9287e]
Røre sammen tid: Vel omkring et kvarter.
Bagetid: 20 minutter.
[b:7f02e9287e]Antal personer retten er beregnet til: [/b:7f02e9287e]
12 muffins = 2 personer i nogle dage...
[b:7f02e9287e]Ingredienser: [/b:7f02e9287e]
3,5 dl hvedemel
1 spsk bagepulver
3/4 tsk salt
1,25 dl hakkede valnødder
1,25 dl tørrede tranebær
2 dl havregryn (jeg foretrækker grovvalsede)
3 spsk smør, blødt.
2 dl farin (alternativt: Melis og sirup i en farinlignende blanding)
2 dlmælk
1 æg
[b:7f02e9287e]Fremgansmåde - for dummies: [/b:7f02e9287e]
Smør, sukker, mælk og æg piskes i en skål til det er nogenlunde ensartet.
Tilsæt øvrige ingredienser.
Bag v. 175 grader.
[b:7f02e9287e]Særligt at være opmærksom på: [/b:7f02e9287e]
Smager latterligt godt...
[b:7f02e9287e]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:7f02e9287e]
Man kan sikkert godt fryse dem - men jeg synes hellere man skulle spise dem!
Røre sammen tid: Vel omkring et kvarter.
Bagetid: 20 minutter.
[b:7f02e9287e]Antal personer retten er beregnet til: [/b:7f02e9287e]
12 muffins = 2 personer i nogle dage...
[b:7f02e9287e]Ingredienser: [/b:7f02e9287e]
3,5 dl hvedemel
1 spsk bagepulver
3/4 tsk salt
1,25 dl hakkede valnødder
1,25 dl tørrede tranebær
2 dl havregryn (jeg foretrækker grovvalsede)
3 spsk smør, blødt.
2 dl farin (alternativt: Melis og sirup i en farinlignende blanding)
2 dlmælk
1 æg
[b:7f02e9287e]Fremgansmåde - for dummies: [/b:7f02e9287e]
Smør, sukker, mælk og æg piskes i en skål til det er nogenlunde ensartet.
Tilsæt øvrige ingredienser.
Bag v. 175 grader.
[b:7f02e9287e]Særligt at være opmærksom på: [/b:7f02e9287e]
Smager latterligt godt...
[b:7f02e9287e]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:7f02e9287e]
Man kan sikkert godt fryse dem - men jeg synes hellere man skulle spise dem!