[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /chat/lib/class/AJAXChatTemplate.php on line 55: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4565: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4566: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
strigler.dk - Vis emne - Hyldebærsirup.
Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er tors 15. nov 2018 23:14



Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Hyldebærsirup. 
Forfatter besked
Indlæg Hyldebærsirup.
Denne hyldebærsirup er særdeles velegnet som tilbehør til den hjemmelavede flødeis i stedet for chokoladesovs.

… sammen med pandekager er det også godt.

[b:2362cff8bd]Ingredienser:[/b:2362cff8bd]
2 dl. hyldebærsaft
1 dl. rød balsamico
500 g. lys muscovadosukker

[b:2362cff8bd]Fremgangsmåde:[/b:2362cff8bd]
500 g. hyldebær giver ca. 2 - 4 dl. færdig saft afhængig af bærrene. Kog bærrene ved moderat varme indtil al saft er trukket ud. Lad massen trække videre gennem et ostelærred.

Mosten koges videre ved svag varme sammen med ½ vaniljestang og ca. 2 cm kanel indtil det er kogt ind til ca. 2 dl. Stødt kanel kan bruges, men kan give en underlig pulversmag. Fisk vanilje- og kanelstangen op.

Kog derefter hyldebærsaft, balsamico og sukker ved svag varme indtil siruppen får den rette konsistens. Den færdige sirup er stærk og meget aromatisk.

I stedet for muscovadosukker kan almindelig sukker der er smeltet til karamel anvendes. Karamelsmagen giver siruppen karakter.

Siruppen hældes på flaske skyllet i spiritus.


tors 9. okt 2008 21:30
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team