Banankage som rent faktisk smager godt!
Posted: Sun 28. Sep 2008 21:14
Jeg kan ikke lide banankage, men det er meget belejliget at kunn ebage sådan en kage når man har for mange bananer eller får folk på besøg!
Jeg bagte en igår som var så god at jeg blev nødt til at bage en igen idag... den er også god!
Det er meget på slump!
100-120 g sukker og 100 gram smør piskes sammen med 3 æg og 3 bananer. der tilsættes en stor teskefuld vanillesukker to store teskefulde bagepulver og mel... mængden af mel er vel ca 100 gram. "hemmeligheden" ved kagen er ikke for meget mel, det skal være en ret lind kagedej som kan hældes ud af skålen og ned i formen. til sidst tilsætter man grofthakket mørk chokolade efter behov :-)
Tag en stor springform og hæld dejen deri og bag den i 20-25 minutter ved 180-200 grader :-)
Spis den lun :-)
Den skal helst være meget svampet når den er færdig :-)
Katrine
Jeg bagte en igår som var så god at jeg blev nødt til at bage en igen idag... den er også god!
Det er meget på slump!
100-120 g sukker og 100 gram smør piskes sammen med 3 æg og 3 bananer. der tilsættes en stor teskefuld vanillesukker to store teskefulde bagepulver og mel... mængden af mel er vel ca 100 gram. "hemmeligheden" ved kagen er ikke for meget mel, det skal være en ret lind kagedej som kan hældes ud af skålen og ned i formen. til sidst tilsætter man grofthakket mørk chokolade efter behov :-)
Tag en stor springform og hæld dejen deri og bag den i 20-25 minutter ved 180-200 grader :-)
Spis den lun :-)
Den skal helst være meget svampet når den er færdig :-)
Katrine