hvad køkkenskabet gemte
Posted: Tue 16. Sep 2008 22:32
75 gram smør røres på maskine med 1 æg, 75 gram mørk muscovado, 3 spsk ahornsirup og 75 gram rørsukker.
Imens maskinen kører hakkes en plade rittersport alpenmilch og 2 dl valnødder og der vejes 150 gram hvedemel af. Nødder, mel og chokolade blandes i en skål med 1½ tsk økologisk vanillesukker, ½ tsk knust maldonsalt og 1½ tsk bagepulver.
Skru røremaskinen ned på lav hastighed og hæld alle tørre ting i.
Lad maskinen køre, til alt er blandet.
sæt dejen i valnøddestore klatter på en bageplade (brug to skeer - dejen er smattet) der bliver omkring 35 stk.
bages 8 minutter ved 200 grader på næstøverste rille.
Imens maskinen kører hakkes en plade rittersport alpenmilch og 2 dl valnødder og der vejes 150 gram hvedemel af. Nødder, mel og chokolade blandes i en skål med 1½ tsk økologisk vanillesukker, ½ tsk knust maldonsalt og 1½ tsk bagepulver.
Skru røremaskinen ned på lav hastighed og hæld alle tørre ting i.
Lad maskinen køre, til alt er blandet.
sæt dejen i valnøddestore klatter på en bageplade (brug to skeer - dejen er smattet) der bliver omkring 35 stk.
bages 8 minutter ved 200 grader på næstøverste rille.